Integrerade ugn

    Smeg - kompakt apparat - mikrovågsugn so4301m0x

    PRODUKTKOD: SO4301M0X

    22 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Egenskaper: Grill

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg SO4301M0X - Kompakt mikrovågsugn med grill

    Med Smeg SO4301M0X får du en kompakt mikrovågsugn med grillfunktion som gör matlagningen enkel och bekväm. Den stilrena designen och de praktiska funktionerna gör den till en perfekt tillskott i ditt kök.

    Kompakt design

    Den kompakta designen på Smeg SO4301M0X gör den lämplig för mindre kök och utrymmen. Den tar minimalt med plats på köksbänken och är lätt att installera.

    Mikrovågsugn med grillfunktion

    Den här mikrovågsugnen har en grillfunktion som ger dig möjlighet att få en grillad yta på maten. Detta ger en extra krispighet och smak till dina rätter. Du kan enkelt välja mellan olika grillinställningar för att uppnå önskat resultat.

    Enkel att använda

    Smeg SO4301M0X är utrustad med intuitiva kontroller och en tydlig display, vilket gör den enkel att använda. Du kan enkelt välja önskad effektnivå, tid och funktion för att laga mat på dina villkor.

    Multipla funktioner

    Förutom grillfunktionen har denna mikrovågsugn även flera andra matlagningsfunktioner som gör att du kan tina, värma och tillaga mat på ett snabbt och effektivt sätt. Du kan välja mellan olika effektnivåer och tider för att uppnå bästa resultat.

    Enkel rengöring

    Smeg SO4301M0X är enkel att rengöra, både invändigt och utvändigt. Det finns en inbyggd rengöringsfunktion för att underlätta rengöringen av ugnen, vilket sparar tid och ansträngning.

    Säkerhetsfunktioner

    Denna mikrovågsugn är utrustad med flera säkerhetsfunktioner för att försäkra dig om att du kan laga mat på ett säkert sätt. Den har en barnlås-funktion för att förhindra oavsiktlig häftning. Dessutom har den en överhettningsskydd för att säkerställa att ugnen inte blir för varm.

    Med Smeg SO4301M0X får du en kompakt mikrovågsugn med grillfunktion som gör matlagningen enkel och bekväm. Den har en stilren design, flera matlagningsfunktioner och säkerhetsfunktioner som gör den till en perfekt komplettering för ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SO4301M0X MIKROVÅGSUGN
    Märke
    Smeg
    Specifikationer
    Egenskaper
    Grill

    16 Produkter från samma kategori: