Integrerade ugn

    Electrolux KOAAS31WX 900-serie SteamPro-ugn, WiFi

    PRODUKTKOD: KOAAS31WX

    26 261,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.4 cm
    • Djup: 56.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Introduktion

    Välkommen till Electrolux KOAAS31WX 900-serie SteamPro-ugn med WiFi-funktion. Denna innovativa ångugn är utformad för att ge dig enastående resultat, oavsett om du är en erfaren kock eller en nybörjare i köket. Med sina avancerade funktioner och smarta design kommer den att inspirera dig att skapa fantastiska måltider.

    Enkel användning

    Electrolux KOAAS31WX 900-serie SteamPro-ugn är utformad för att vara enkel att använda. Med tydliga kontroller och intuitiva menyval är det lätt att navigera och välja rätt inställningar för varje maträtt. Ugnen har också en stor och tydlig display som visar aktuell temperatur och tid, så att du alltid har full kontroll över matlagningen.

    Ångkokning

    En av de unika funktionerna i denna ångugn är möjligheten att ångkoka maträtter. Ånga är en skonsam och hälsosam metod för tillagning, eftersom den behåller näringsämnen och ger maträtter en saftig och smakrik konsistens. Med Electrolux KOAAS31WX 900-serie SteamPro-ugn kan du enkelt tillaga grönsaker, fisk, kött och mycket mer med hjälp av ånga.

    WiFi-funktion

    Electrolux KOAAS31WX 900-serie SteamPro-ugn är utrustad med en WiFi-funktion, vilket innebär att du kan styra ugnen från din smartphone eller surfplatta. Med hjälp av en speciell app kan du ändra inställningar, ställa in timern och övervaka matlagningen var du än är i hemmet. Detta ger dig en bekväm och flexibel matlagningserfarenhet.

    Design och hållbarhet

    Electrolux KOAAS31WX 900-serie SteamPro-ugn har en elegant och modern design som passar perfekt i alla kök. Ugnen är tillverkad av högkvalitativa material som är hållbara och lätta att rengöra. Den har också energieffektiva funktioner, vilket gör den miljövänlig och hjälper till att spara energi.

    Sammanfattning

    Electrolux KOAAS31WX 900-serie SteamPro-ugn är den perfekta kökshjälpen för dig som vill ha enkelhet och bekvämlighet både vid matlagning och styrning. Med dess avancerade funktioner, inklusive möjligheten att ångkoka och WiFi-styrningen, kommer du att kunna skapa fantastiska måltider med lätthet. Så låt Electrolux KOAAS31WX 900-serie SteamPro-ugn göra matlagningen till en njutning för dig och din familj.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux ångugn KOAAS31WX Sous
    Märke
    Electrolux
    Mått
    Höjd
    59.4 cm
    Vikt
    40.5 kg
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    56.7 cm
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej
    Specifikationer
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: