Integrerade ugn

    TEKA HLB 8600 Brun London tegel Inbyggnadsugn 60 cm

    PRODUKTKOD: HLB 8600 LB

    13 996,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 55.9 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA HLB 8600 Brun London tegel Inbyggnadsugn 60 cm

    Denna inbyggnadsugn är inte bara en funktionell köksapparat, den är också en stilfull designprydnad i ditt kök. TEKA HLB 8600 Brun London tegel Inbyggnadsugn är 60 cm bred och har en vacker brun london tegel färg som ger en unik och modern touch till ditt kök. Ugnen har en generös ugnsvolym på 70 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga stora måltider eller flera rätter samtidigt.

    Kraftfull och pålitlig

    Denna inbyggnadsugn är elektrisk och erbjuder en rad funktioner som gör matlagning enklare och mer bekväm. Ugnen kommer med en mängd olika tillagningsprogram, inklusive grillfunktion och varmhållningsläge. Dessutom har den en effektiv värmeåtervinning som gör den mer energisnål och hållbar.

    Funktionell design

    TEKA HLB 8600 Brun London tegel Inbyggnadsugn har en smart design som gör den enkel att använda och rengöra. Ugnen har en intuitiv touchpanel där du enkelt kan välja önskat tillagningsprogram och justera temperaturen. Dessutom har den en praktisk timerfunktion som hjälper dig att hålla koll på matlagningstiden. Ugnens bakre vägg har en slät beläggning som förhindrar att mat fastnar och underlättar rengöringen.

    Slutsats

    TEKA HLB 8600 Brun London tegel Inbyggnadsugn är en elegant och pålitlig inbyggnadsugn som inte bara kommer att göra din matlagning enklare och bekvämare, utan också ge ditt kök en unik och modern touch. Med sin generösa ugnsvolym och olika tillagningsprogram kan du laga stora och varierade måltider. Dess smarta design och enkla rengöringsegenskaper gör den till en idealisk partner i ditt kök.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    55.9 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Brun
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    70 liter
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Varmluft
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: