Integrerade ugn

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn akzm 8420 ix

    PRODUKTKOD: AKZM8420IX

    8 337,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 56.4 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 73.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool - Inbyggd elektrisk ugn AKZM 8420 IX

    Rostfritt stål

    Whirlpool AKZM 8420 IX är en elegant inbyggd elektrisk ugn som är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Den ger ditt kök en modern och stilren look samtidigt som den är en pålitlig och hållbar produkt.

    Storlek och dimensioner

    Ugnens bredd är 59.5 cm, djupet är 56.4 cm och höjden är 59.5 cm. Denna kompakta och platsbesparande design gör den perfekt för kök med begränsat utrymme utan att kompromissa med ugnens kapacitet.

    Ugnsvolym

    Whirlpool AKZM 8420 IX har en stor ugnsvolym på 73.0 L. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att tillaga stora måltider och baka flera rätter samtidigt.

    Anslutningseffekt

    Ugnen har en anslutningseffekt på 3650 W, vilket gör den kraftfull och effektiv. Den värmer upp snabbt och ger en jämn och pålitlig temperatur under matlagning och bakning.

    Antal ugnar

    Whirlpool AKZM 8420 IX har en ugn, perfekt för hushåll som inte kräver flera ugnar. Trots att den har endast en ugn är dess kapacitet och prestanda imponerande.

    Tekniska egenskaper

    Denna inbyggda ugn har flera användbara funktioner och egenskaper. Den är utrustad med barnlås, vilket ger säkerhet för barn i köket. Den har också en självrengöringsfunktion som gör rengöringsprocessen enkel och smidig. Ugnen har även teleskopskenor, vilket gör det enkelt att dra ut och använda ugnen utan att behöva oroa sig för att den tippar. Dessutom har den en timerfunktion som hjälper dig att hålla koll på matlagningstiden.

    Rengöringsteknik

    Whirlpool AKZM 8420 IX är utrustad med hydrolytisk rengöringsteknik. Detta innebär att den använder ånga för att lösa upp och ta bort matrester och smuts från ugnens inre. Detta gör att rengöringen blir mycket enklare och mindre krävande för dig.

    Med Whirlpool AKZM 8420 IX får du inte bara en stilren och pålitlig inbyggd ugn i rostfritt stål, utan också en mängd användbara funktioner och tekniker som förenklar ditt köksliv. Den här ugnen är en perfekt komplettering till ditt kök och kommer säkerligen att göra matlagning och bakning till en trevligare och smidigare upplevelse.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool AKZM 8420 IX Rostfritt stål
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    56.4 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    73.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Självrengöring, Teleskopskenor, Timer
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1
    Rengöringsteknik
    Hydrolytic
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    3650 W

    16 Produkter från samma kategori: