Integrerade ugn

    Aeg - steampro 9000 ångugn bsk798380m - visning av försäljning

    PRODUKTKOD: BSK798380M

    22 877,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Antal ugnar: 1
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Ångkokning
    • Varmluft: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Aeg - steampro 9000 ångugn bsk798380m - visning av försäljning

    Den Aeg - steampro 9000 ångugn bsk798380m är en elegant och mångsidig ugn som är perfekt för att tillaga hälsosamma och läckra rätter. Med sin stilrena design och robusta konstruktion i rostfritt stål/krom kommer denna ugn att bli en viktig del av ditt kök.

    Funktioner

    Med ångkokningsfunktionen kan du bevara smaker och näringsämnen i maten samtidigt som du får en jämn och saftig tillagning. Ångkokning är den perfekta metoden för att tillaga grönsaker, fisk och kött. Den hjälper till att behålla fuktigheten och förhindrar att maten blir överkokt.

    Ugnen har inte bara ångkokningsfunktion, den har även en elektrisk ugnstyp. Det innebär att du kan använda den för att baka, grilla och steka dina favoriträtter. Du kan ge dina bakverk en perfekt gyllenbrun färg och en jämn temperaturfördelning för att få bästa resultat.

    Med SteamClean-tekniken blir rengöringen av ugnen enklare och snabbare än någonsin tidigare. Du behöver inte längre använda starka kemikalier eller skrubba i timmar. Du fyller bara på vatten i en ångbehållare och ställer in ugnen på rengöringsläge. Efter bara några minuter blir ugnen ren och redo för nästa användning.

    Den Aeg - steampro 9000 ångugnen har en ugn och är perfekt för mindre kök där utrymmet är begränsat. Den rostfria stål/krom-designen ger den ett modernt och elegant utseende som kommer att passa bra in i alla kök.

    Välj Aeg - steampro 9000 ångugn bsk798380m - visning av försäljning idag och njut av alla fördelar med ångkokning och elektrisk ugnstyp.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Funktioner
    Ångkokning
    Varmluft
    Nej
    Antal ugnar
    1
    Rengöringsteknik
    SteamClean

    16 Produkter från samma kategori: