Integrerade ugn

    Smeg - classica - sf9390x1 elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SF9390X1

    32 751,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 57.0 cm
    • Bredd: 89.6 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 115.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning för Smeg Classica SF9390X1 Elektrisk ugn

    Design

    Smeg Classica SF9390X1 är en elegant elektrisk ugn med en stilren design i rostfritt stål. Med sina dimensioner på 89.6 cm i bredd, 57.0 cm i djup och 59.2 cm i höjd passar den perfekt i de flesta kök.

    Kapacitet

    Med en ugnsvolym på hela 115.0 liter innebär det att du har gott om plats för att laga stora måltider eller tillagas flera rätter samtidigt. Denna ugn är perfekt för både vardagsmatlagning och att laga festmåltider för familjen och vänner.

    Kraftfull prestanda

    Smeg Classica SF9390X1 har en anslutningseffekt på 3100 W, vilket ger en kraftfull prestanda och snabb uppvärmning. Du får en jämn varmefördelning och en optimal temperaturkontroll för perfekt resultat varje gång.

    Funktioner

    Denna elektriska ugn är utrustad med en mängd användbara funktioner. Den har bland annat barnlås, vilket gör den säker att använda även i närvaro av barn. Den har också en digital display som gör det enkelt att ställa in och övervaka ugnens temperatur och tid.

    En grillfunktion gör det möjligt att tillaga mat med en härlig ytanstruktion, medan självrengöringsfunktionen gör det enkelt att hålla ugnen ren och fräsch. En praktisk timer hjälper dig att hålla koll på tillagningstiden för att undvika överkokning eller underkokning. Dessutom har ugnen en varmluftsugnsfunktion som ger en jämn och effektiv luftcirkulation för bästa resultat.

    Lätt installation

    Smeg Classica SF9390X1 är en standard 90 cm bred ugn, vilket gör den lätt att installera i de flesta kök. Den fungerar med en spänning på 240 V och levereras med all nödvändig dokumentation och garantier från Smeg, ett välkänt och pålitligt märke inom köksutrustning.

    Med Smeg Classica SF9390X1 Elektrisk ugn får du en pålitlig och effektiv ugn som levererar professionella resultat varje gång. Den är en snygg och praktisk tillägg till ditt kök och kommer att hjälpa dig att skapa fantastiska måltider för hela familjen.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg SF9390X1 Rostfritt stål
    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Bredd
    89.6 cm
    Höjd
    59.2 cm
    Djup
    57.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    115.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Självrengöring, Timer, Varmluftsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3100 W
    Energiklass
    A++
    Spänning
    240 V

    16 Produkter från samma kategori: