Integrerade ugn

    ELECTROLUX EVL8E08Z Kompaktugn med mikrovågsfunktion 700-serien CombiQuick

    PRODUKTKOD: EVL8E08Z

    11 141,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 45.5 cm
    • Djup: 56.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elegant design och bekväm funktion

    Den ELECTROLUX EVL8E08Z Kompaktugnen med mikrovågsfunktion 700-serien CombiQuick kombinerar stil och funktionalitet för att ge en enhetlig och effektiv matlagningserfarenhet. Den har en elegant och modern design som kommer att passa in perfekt i vilket kök som helst.

    Allsidig matlagning

    Denna kompaktugn erbjuder ett brett utbud av matlagningsfunktioner för att tillgodose alla dina behov. Den har en inbyggd mikrovågsugn som snabbt och enkelt värmer upp dina rätter. Dessutom kan den användas som en vanlig ugn för att tillaga allt från bakverk till grillade rätter.

    Praktiska funktioner

    ELECTROLUX EVL8E08Z har flera praktiska funktioner som gör matlagningen enklare och smidigare. Den har en timerfunktion som låter dig ställa in tiden för matlagningen och sedan håller den koll på tiden åt dig. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av ugnen när maten är klar, vilket är både energisparande och säkert.

    Säkerhet först

    Electrolux har alltid satt säkerheten i främsta rummet när de designar sina produkter, och ELECTROLUX EVL8E08Z är inget undantag. Den har en barnlåsfunktion som förhindrar oavsiktlig användning och skyddar dina småbarn. Dessutom har den en överhettningsskyddsfunktion som stänger av ugnen om den blir för varm.

    Enkel installation och användning

    Denna kompaktugn är enkel att installera och använda. Den har en tydlig och användarvänlig kontrollpanel som gör det enkelt att välja önskad inställning. Den är också lätt att rengöra tack vare den emaljerade ugnen och de löstagbara plåtarna.

    Slutsats

    Om du letar efter en mångsidig och praktisk kompaktugn med mikrovågsfunktion, kommer ELECTROLUX EVL8E08Z att uppfylla dina behov. Med sin eleganta design, bekväma funktioner och höga säkerhet, är denna kompaktugn ett utmärkt tillskott till alla kök.

    Produkt
    Märke
    Electrolux
    Modellnamn
    Electrolux Mikrovågsugn Inbyggd kompaktugn EVL8E08Z
    Mått
    Vikt
    38.8 kg
    Höjd
    45.5 cm
    Djup
    56.7 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående

    16 Produkter från samma kategori: