Integrerade ugn

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn akzm 8420 wh

    PRODUKTKOD: AKZM8420WH

    8 666,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 56.4 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 73.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool AKZM 8420 WH - Inbyggd elektrisk ugn

    Whirlpool AKZM 8420 WH är en innovativ och stilfull inbyggd elektrisk ugn. Med en bredd på 59.5 cm och en djup på 56.4 cm, är den perfekt för att passa in i ditt kök. Med en imponerande ugnsvolym på 73.0 L, har den gott om utrymme för att laga mat till hela familjen eller för att tillaga större mängder.

    Elegant design

    Whirlpool AKZM 8420 WH har en stilren och elegant design som kommer att komplettera ditt kök. Med sin vita färg passar den in i alla köksinredningar och ger en modern touch till ditt hem.

    Avancerade funktioner

    AKZM 8420 WH är utrustad med flera avancerade funktioner som kommer att underlätta din matlagning. Med sitt barnlås kan du vara säker på att ugnen är säker för barnen att vara runt. Dessutom har den en självrengöringsfunktion som gör det enkelt att hålla ugnen ren och fräsch.

    Teleskopskenorna gör det enkelt att dra ut ugnens plåtar och galler, vilket gör det enklare att lägga in och ta ut maten. Timerfunktionen gör det möjligt att ställa in precis hur länge maten ska tillagas, vilket gör det enkelt att få perfekt resultat varje gång.

    AKZM 8420 WH har även en varmluftsugn som ger jämn och konsekvent uppvärmning, vilket resulterar i perfekt tillagad mat varje gång.

    Hydrolytic rengöringsteknik

    En av de mest imponerande funktionerna hos AKZM 8420 WH är dess hydrolytiska rengöringsteknik. Detta innebär att ugnen kan rengöras själv med hjälp av ånga. Du behöver inte längre oroa dig för att behöva stå och skrubba ugnen för att få den ren - ugnen tar hand om det åt dig och sparar dig tid och ansträngning.

    Sammanfattningsvis är Whirlpool AKZM 8420 WH en imponerande inbyggd elektrisk ugn med en mängd avancerade funktioner. Dess elegant design och hydrolytiska rengöringsteknik gör den till det perfekta valet för att skapa fantastiska måltider i ditt kök. Släpp loss din inre kock och låt Whirlpool AKZM 8420 WH hjälpa dig att skapa goda och smakrika maträtter varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool AKZM 8420 WH Vit
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd (nischmått)
    35.5 cm
    Vikt
    37.5 kg
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    56.4 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Specifikationer
    Egenskaper
    Barnlås, Självrengöring, Teleskopskenor, Timer, Varmluftsugn
    Ugnsvolym
    73.0 L
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Rengöringsteknik
    Hydrolytic
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    3650 W

    16 Produkter från samma kategori: