Integrerade ugn

    TEKA HCB 6535 BK Inbyggnadsugn 60 cm

    PRODUKTKOD: HCB 6535

    7 217,10 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 53.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning:

    TEKA HCB 6535 BK Inbyggnadsugn är en elegant och högpresterande ugn som kommer att bli en fantastiskt tillägg till ditt kök. Med sin rostfria stål och krom design ger den en modern touch till ditt kök.

    Färg:

    Den här ugnen kommer i en stilren och elegant färgkombination av rostfritt stål och krom. Detta ger en tidlös och sofistikerad känsla till hela köket.

    Ugnsvolym:

    Med en ugnsvolym på 70 liter ger TEKA HCB 6535 BK tillräckligt med utrymme för att tillaga stora portioner mat samtidigt. Detta gör det idealiskt för familjer eller för dem som älskar att laga mat och bjuda in vänner.

    Varmluft:

    Denna inbyggnadsugn är inte utrustad med en varmluftsfunktion. Detta betyder att den främst använder konventionell uppvärmning för att laga mat. Det är ett bra alternativ för dem som föredrar en mer traditionell matlagningsmetod.

    Rengöringsteknik:

    TEKA HCB 6535 BK är utrustad med pyrolysrengöringsteknik. Det innebär att ugnen kan upphettas till mycket höga temperaturer för att bränna bort matrester och fett. Detta gör det extremt enkelt att rengöra ugnen och hålla den i toppskick.

    Sammanfattningsvis är TEKA HCB 6535 BK Inbyggnadsugn en imponerande ugn med sin eleganta design, generösa ugnsvolym och effektiva pyrolysrengöringsteknik. Den kommer att göra matlagning och rengöring till en enkel och njutbar upplevelse i ditt kök.

    Mått
    Djup
    53.7 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    70 liter
    Varmluft
    Nej
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: