Integrerade ugn

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn akzm8480wh

    PRODUKTKOD: AKZM8480WH

    9 883,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 56.4 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 73.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn AKZM 8480 WH

    Den inbyggda elektriska ugnen Whirlpool AKZM 8480 WH är en enastående apparat som kommer att förenkla din matlagning och göra din köksupplevelse ännu bättre. Med sina innovativa funktioner och stilren design är denna ugn perfekt för ditt modernt kök.

    Design och mått

    Med sina mått på 59,5 cm i bredd, 56,4 cm i djup och 59,5 cm i höjd, är Whirlpool AKZM 8480 WH en perfekt passform för de flesta köksinredningar. Dess eleganta vita yta ger en ren och modern look till ditt kök.

    Kapacitet och effekt

    Whirlpool AKZM 8480 WH har en rymlig ugnsvolym på 73,0 liter, vilket ger gott om plats för att laga stora måltider och baka bakverk. Dess anslutningseffekt är 3650 W, vilket säkerställer snabb uppvärmning och effektiv matlagning.

    Funktioner

    Denna elektriska ugn är utrustad med flera användbara och praktiska funktioner. Den har ett barnlås som säkerställer att ugnen inte kan öppnas av dina små barn. Det har också en självrengöringsfunktion som gör rengöringen enkel och smidig.

    Teleskopskenorna gör det enkelt att dra ut ugnsracket och får tillgång till maten utan att riskera att bränna sig. Med den inbyggda timern kan du ställa in önskad tillagningstid, så att du kan göra annat medan ugnen passar sig själv.

    En populär funktion i denna ugn är dess varmluftsugn. Med varmluftsfunktionen kan du laga mat snabbare och jämnare, vilket ger fantastiska resultat varje gång.

    Rengöringsteknik

    Whirlpool AKZM 8480 WH har en pyrolytisk rengöringsteknik. Det betyder att ugnen kan värmas upp till en hög temperatur för att bränna bort matrester och fett. Efter pyrolysprocessen kan du enkelt torka av ugnens insida för en skinande ren ugn.

    Whirlpool AKZM 8480 WH är den perfekta ugnen för att göra din matlagning både praktisk och rolig. Med sin stilrena design och innovativa funktioner är denna inbyggda ugn ett utmärkt val för ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Whirlpool
    Modellnamn
    Whirlpool AKZM 8480 WH Vit
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    56.4 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolytisk
    Egenskaper
    Barnlås, Självrengöring, Teleskopskenor, Timer, Varmluftsugn
    Ugnsvolym
    73.0 L
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    3650 W

    16 Produkter från samma kategori: