Integrerade ugn

    TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn 60 cm

    PRODUKTKOD: HSB 640

    8 922,10 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 55.9 cm
    • Bredd: 60.0 cm
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn 60 cm

    Denna TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn i standardbredd 60 cm är en mångsidig och kraftfull ugn som kommer att göra matlagningen till en lek. Med sina funktioner och egenskaper är denna ugn perfekt för dig som vill ha både kvalitet och användarvänlighet.

    Design och mått

    Med sina mått på 600 mm i bredd, 559 mm i djup och 595 mm i höjd är TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn kompakt och passar perfekt i de flesta kök. Ugnen har en ugnsvolym på 70 liter, vilket ger gott om plats för att tillaga stora mängder mat samtidigt.

    Funktioner

    TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn är utrustad med en rad användbara funktioner. För att säkerställa säkerheten för både barn och vuxna, har ugnen en inbyggd barnlås. Displayen ger tydlig och enkel åtkomst till alla ugnens funktioner och inställningar. Med teleskopskenor blir det lättare att sätta in och ta ut maträtter från ugnen. Och med den inbyggda grillfunktionen kan du enkelt få en härlig och krispig yta på dina rätter.

    Varmluftsfunktion

    En av de mest användbara funktionerna på TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn är varmluftsfunktionen. Med denna funktion kan du tillaga dina maträtter snabbt och jämnt genom att cirkulera varmluft i ugnen. Detta hjälper till att uppnå perfekt resultat varje gång.

    Energisnål

    TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn har en låg energiförbrukning på endast 0,81 kWh per standardprogram. Detta gör ugnen inte bara effektiv, utan också bra för miljön och din plånbok.

    Prylysrengöring

    En annan funktion som gör TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn extra praktisk är pyrolysrengöringstekniken. Med denna funktion kan du enkelt rengöra ugnen genom att bränna bort matrester och fett med hög värme. Efter pyrolysrengöring blir ugnen ren och fräsch utan att du behöver anstränga dig.

    TEKA HSB 640 Inbyggnadsugn 60 cm är en pålitlig och välutrustad ugn som kommer att göra matlagningen till en trevlig upplevelse. Med sina praktiska funktioner, energieffektivitet och stilfulla design är den perfekt för alla kök.

    Mått
    Höjd
    59.5 cm
    Djup
    55.9 cm
    Bredd (nischmått)
    595 mm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    60.0 cm
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Funktioner
    Barnlås, Display, Teleskopskenor, Grillfunktion
    Varmluft
    Ja
    Ugnsvolym
    70 liter
    Energiförbrukning per standardprogram
    0,81 kWh
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: