Integrerade ugn

    Ugn Samsung NV7B5660XAK DualCook SteamAssist

    PRODUKTKOD: NV7B5660XAK/U2

    15 651,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Färg: Svart
    • Material: glas
    • Varumärke: Samsung
    • Tillverkare: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    SAMSUNG NV7B5660XAK Dual Cook Steam Assist

    Viktiga funktioner:

    • Ugnstyp: Ångugn
    • Färg: Svart
    • Gammal energiklass (A+++ <- E): A+
    • Termosond: Nej
    • Kyld hölje: Ja
    • Typ av skenor: Hyllor/Teleskop
    • Varmluft: Ja
    • Grill: Ja
    • Ugnens rengöring: Ångrengöring
    • Smartphone-styrning: Ja

    Ånga Revolution

    Att laga läckra rätter i en ångugn från Samsung är enklare än någonsin. Genom att laga mat med ånga får du utmärkta resultat. Imponera på din familj och gäster med perfekt hemlagat bröd med ett knaprigt skal och saftigt, ömt kött.

    Steam Assist

    Steam Assist är bakning med hjälp av varmluft och ånga. Det möjliggör jämnare fördelning av värme och fukt i ugnskammaren, vilket gör att matens insida behåller saftighet och ömhet, samtidigt som ytan blir krispig och välgräddad.

    Vattenbehållare

    En särskild ångfördelare fyller ugnskammaren jämnt med ånga. Du behöver bara hälla vatten i behållaren vid kontrollpanelen. Alla bakverk, kakor, gratänger och kött får en mjuk struktur inuti och en smaklig, krispig skorpa.

    Dual Cook

    Två olika rätter samtidigt

    Samsungs ugnskammare är uppdelad med en speciell avdelare i två delar. Det gör att du samtidigt kan laga två olika rätter som kräver olika temperaturer och tillagningslägen, inklusive ångfunktionen i den nedre zonen. Delningen skyddar mot att dofter tränger igenom, vilket sparar tid och energi samtidigt som du får en utmärkt resultat för båda rätterna.

    Modern teknik för bästa resultat

    Få större frihet och flexibilitet i matlagningen med innovativa lösningar som finns tillgängliga i Samsungs ugnar. Imponera på dina familjemedlemmar och gäster med utmärkta bakade rätter som är enkla att laga.

    Air Fry

    Hälsosammare stekning

    Luftstekningsfunktionen är ett hälsosammare alternativ till en fritös. Njut av den utsökta smaken av pommes frites och kött som är tillagade med minimal mängd fett. Maträtterna får den smak du älskar utan att behöva doppa dem i hett olja, så de är hälsosamma och lika läckra.

    Air Sous Vide

    Saftiga och ömta rätter

    Sous vide-matlagning har tagits till ugnen från Samsung tack vare exakt temperaturreglering som gör det möjligt att behålla den under hela tillagningsprocessen. Maträtter som tillagas med Air Sous Vide-kulinarisk teknik kännetecknas av en saftig, ömt struktur och en rik smak som är innesluten i insidan. Samtidigt är de hälsosammare än konventionellt bakade rätter eftersom de kräver mindre salt och fett för att uppnå en imponerande smakupplevelse.

    Katalytisk rengöring

    Enkel ugnrengöring

    Genom att placera en katalytisk insats djupt i ugnens kammare fångas och bryts fett som frigörs från bakade rätter kontinuerligt, så det inte fastnar på ugnens komponenter. Detta gör rengöringen lätt och kräver inte tuff skrubbing eller användning av starka rengöringsmedel.

    Ångrengöring

    Ett enkelt sätt att hålla rent

    För att ta bort smuts, som fastnar eller spills när du lagar mat, häll bara vatten i ugnens botten och starta ugnen. Ångan tränger in i smutsen och mjukar upp den, vilket gör det lätt att ta bort den med en mjuk trasa.

    Teleskopskenor

    Bekvämlighet utan risk

    De smidigt glidande teleskopskenorna ger stabil inmatning och borttagning även av mycket tunga plåtar och former. Du kan enkelt övervaka eller krydda rätten utan att oroa dig för att formen ska tippa över och läcka innehållet och hota med brännskador.

    Tryckpanel + ratt

    Enkel och intuitiv användning

    Kontrollpanelen har peksymboler och en ratt som gör det enkelt att växla mellan olika funktioner. Den tydliga 2,25-tums vita displayen ger dig information om de valda programmen.

    Kapacitet 76 l

    Nya matlagningsmöjligheter

    Få större frihet i matlagningen med ugnens kapacitet på hela 76 liter. Denna stora ugn ger dig möjlighet att inte bara baka fler läckra kakor eller mycket av din favoritgratäng, men rymmer också en hel kalkon eller gås tillsammans med tillbehör. Nu är även förberedelsen av en festlig måltid för många människor en enkel sak.

    Barnlås

    Säker användning

    Kontrollpanelen är utrustad med en låsfunktion som förhindrar oavsiktlig start av enheten eller oönskad ändring av ugnens inställningar. Detta ökar användningssäkerheten, vilket är särskilt viktigt när det finns barn i köket.

    Specialprogram

    Ugnens specialprogram och funktioner gör matlagningen ännu mer nöje och tillfredsställelse med enkel och bekväm tillagning av måltider.

    Avfrostning

    Avfrostningsfunktion för kött, bröd, bakverk och frukt. Beroende på mängd och typ av produkter varierar avfrostningstiden.

    Maträtters varmhållning

    Maträtters varmhållningsfunktion. Detta gör att maträtterna smakar perfekt när du vill sätta dem på bordet.

    Uppvärmning av tallrikar

    Uppvärmningsfunktion för servis och ugnssäkra rätter. Det gör att maten svalnar långsammare.

    SmartThings-teknik

    Kontroll och styrning var som helst

    Med Wi-Fi-modulen kan du fjärrstyra ugnen och övervaka dess arbete var som helst*. Genom SmartThings-appen kan du till exempel förvärma ugnen innan du ens kommer hem för att minska förberedelsetiden för din måltid. I SmartThings-appen hittar du även recept anpassade till din diet och kulinariska preferenser, och du kan bekvämt planera din matsedel för kommande dagar och skapa tydliga inköpslistor**.

    * Kräver tillgång till trådlöst nätverk, ett Samsung Account-konto och Samsung SmartThings-appen. Samsung SmartThings-appen fungerar med Android 8.0 (Oreo) eller senare, som är optimerad för Samsung-smarttelefoner. Den här appen stöder också iOS 13 eller senare för iPhone-modeller. SmartThings-appen finns tillgänglig i App Store och Play Store. ** Alternativet finns tillgängligt på vissa språkversioner, inklusive engelska, franska, tyska, italienska och spanska.

    Harmonisk design

    Samsungs ugn kännetecknas av funktionalitet som är inramad av noggrant genomtänkt design som passar in i den moderna kökets inredning. Apparater från den nya linjen med BESPOKE-

    Produkt
    Modellnamn
    NV7B5660XAK U2
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Varumärke
    Samsung
    Material
    glas
    Tillverkare
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: