Integrerade ugn

    Smeg - classica - elektrisk ugn sop6301tx

    PRODUKTKOD: SOP6301TX

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Anslutningseffekt: 3000 W

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - classica - elektrisk ugn sop6301tx

    Smeg - classica - elektrisk ugn sop6301tx är en elegant och pålitlig inbyggnadsugn som kommer att bli ett perfekt komplement till ditt kök. Med en bredd på 59.7 cm och en djup på 54.8 cm är denna ugn idealisk för de flesta kökslayouter och ger tillräckligt med utrymme för att tillaga dina favoriträtter.

    Denna elektriska ugn har en anslutningseffekt på 3000 W, vilket ger snabb och jämn uppvärmning. Detta gör att du kan laga mat snabbt och effektivt utan att behöva vänta länge på att ugnen ska bli varm. Med endast en ugn finns det gott om utrymme att baka, rosta och laga maträtter samtidigt.

    Smeg - classica - elektrisk ugn sop6301tx kommer med ett antal användbara funktioner. Den har inbyggt barnlås, vilket ger dig en extra säkerhetsåtgärd för att förhindra oavsiktlig användning eller olyckor. Dessutom har ugnen en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in och hålla koll på matlagningstider.

    Du kan vara säker på att Smeg - classica - elektrisk ugn sop6301tx kommer att hålla hög kvalitet och pålitlighet, eftersom den är tillverkad av det välrenommerade varumärket Smeg. Med sin stilrena och klassiska design passar denna ugn perfekt in i alla kök och kommer säkert att bli en modern och elegant detalj.

    Sammanfattningsvis är Smeg - classica - elektrisk ugn sop6301tx den perfekta lösningen för alla dina matlagningsbehov. Med sin kraftfulla uppvärmning, användbara funktioner och stilrena design kommer denna ugn att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg SOP6301TX Classic
    Mått
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    54.8 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Funktioner
    Röststyrning
    Nej
    Specifikationer
    Egenskaper
    Barnlås, Timer
    Antal ugnar
    1
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3000 W

    16 Produkter från samma kategori: