Integrerade ugn

    Gorenje BPSA6747A08BG

    PRODUKTKOD: BPSA6747A08BG

    8 947,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 56.4 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 77.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje BPSA6747A08BG Svart

    Den svarta ugnen Gorenje BPSA6747A08BG ger ditt kök en snygg och modern touch. Med sina eleganta mått på 59.5 cm i bredd, 56.4 cm i djup och 59.5 cm i höjd passar den perfekt in i standardstorlek för köksutrymmen.

    Funktioner

    Ugnen har en imponerande ugnsvolym på 77.0 L, vilket ger gott om plats för att laga mat till hela familjen eller för större sammankomster. Den har en anslutningseffekt på 3500 W för snabb och effektiv uppvärmning.

    Med sitt touch-reglage är ugnen enkel att använda. Du kan enkelt välja önskad inställning och tid med bara en knapptryckning.

    Ugnstyp och rengöringsteknik

    Gorenje BPSA6747A08BG är en ångugn, vilket innebär att den kan användas för att koka, baka och steka mat med hjälp av ånga. Detta ger dig möjligheten att tillaga hälsosammare och mer näringsrika måltider, samtidigt som maten håller sig saftig och smakrik.

    Ugnen är utrustad med rengöringstekniken Aquaclean, Hydrolytic och Pyrolytisk. Med Aquaclean kan du snabbt och enkelt rengöra ugnen genom att bara tillsätta vatten och låta ugnen göra resten. Hydrolytic-funktionen använder ånga för att lösa upp och ta bort fett och smuts, vilket gör det ännu enklare att hålla ugnen ren och fräsch. Med Pyrolytisk rengöring kan ugnen värma upp till mycket höga temperaturer för att förvandla eventuella rester till aska, vilket gör det enkelt att bara torka av ugnen efteråt.

    Andra egenskaper

    Gorenje BPSA6747A08BG har också teleskopskenor, vilket gör det enkelt att placera och ta ut mat från ugnen utan att riskera brännskador. Ugnens timerfunktion gör det enkelt att hålla koll på matlagningstiden och undvika överkokning eller bränning.

    Låt Gorenje BPSA6747A08BG Svart bli det senaste tillskottet i ditt kök och njut av en läcker och praktisk ugn som levererar fantastiska resultat varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    Gorenje BPSA6747A08BG Svart
    Märke
    Gorenje
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Vikt
    37 kg
    Höjd
    59.5 cm
    Djup
    56.4 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Röststyrning
    Nej
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Ångugn
    Reglage
    Touch
    Rengöringsteknik
    Aquaclean, Hydrolytic, Pyrolytisk
    Egenskaper
    Teleskopskenor, Timer
    Antal ugnar
    1
    Ugnsvolym
    77.0 L
    Värmekälla
    Elektricitet
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    3500 W

    16 Produkter från samma kategori: