Integrerade ugn

    Electrolux EOABS39Z - SteamPro 900-serien ugn

    PRODUKTKOD: EOABS39Z

    23 867,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.4 cm
    • Djup: 56.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Funktioner: Ångkokning

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Electrolux EOABS39Z - SteamPro 900-serien ugn

    Den Electrolux EOABS39Z - SteamPro 900-serien ugn är en innovativ och avancerad ugn som erbjuder en rad funktioner för att hjälpa dig laga mat på bästa sätt. Med dess funktioner för ångkokning och varmluft kommer du att kunna få perfekta resultat varje gång.

    Funktioner för ångkokning:

    Denna ugn har en inbyggd ångkokningsfunktion som gör det möjligt för dig att tillaga mat med hjälp av ånga. Ångkokning är ett hälsosamt sätt att laga mat, eftersom det bevarar vitaminer, mineraler och näringsämnen i maten. Med ångkokningsfunktionen kan du tillaga mat som är saftig och mör, samtidigt som du behåller dess näringsvärde.

    Varmluftsfunktion:

    Trots att ugnen inte har en inbyggd varmluftsfunktion kan den fortfarande leverera jämn tillagning genom konventionell värme. Den värmer maten jämnt och effektivt, vilket ger dig perfekt tillagade rätter varje gång.

    Oavsett om du vill ångkoka grönsaker, tillaga en saftig och mör köttbit eller baka en spröd pajskorpa, så har Electrolux EOABS39Z - SteamPro 900-serien ugn allt du behöver. Denna ugn är perfekt för både professionella kockar och matälskare som vill laga mat på restaurangkvalitet i sitt eget kök.

    Med dess eleganta och moderna design kommer den också att passa perfekt in i ditt kök och bli en snygg och funktionell tillägg till din matlagning. Electrolux EOABS39Z - SteamPro 900-serien ugn är det perfekta valet för att skapa goda och hälsosamma måltider med minimal ansträngning.

    Mått
    Höjd
    59.4 cm
    Djup
    56.7 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Specifikationer
    Funktioner
    Ångkokning
    Varmluft
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: