Integrerade ugn

    TEKA HCB 6535 WH Inbyggnadsugn 60 cm

    PRODUKTKOD: HCB 6535 WH

    6 922,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 53.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    TEKA HCB 6535 WH Inbyggnadsugn är en stilfull och praktisk ugn som är perfekt för ditt kök. Med en elegant design i rostfritt stål/krom kommer denna ugn att bli en snygg och funktionell tillägg till ditt kök. Den har en rymlig ugnsvolym på 70 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att laga stora måltider och baka.

    Funktioner

    Varmluft

    Denna inbyggnadsugn är utrustad med varmlufts funktion, vilket möjliggör jämn och effektiv värmefördelning i ugnen. Detta innebär att maten blir jämnt tillagad, oavsett var i ugnen den placeras. Varmluftsfunktionen gör att du kan laga flera rätter samtidigt utan att smakerna blandas.

    Rengöringsteknik

    TEKA HCB 6535 WH Inbyggnadsugn har en praktisk pyrolysrengöringsteknik. Pyrolys innebär att ugnen upphettas till en mycket hög temperatur, vilket förvandlar eventuella matrester och fett till aska. Efter pyrolysprocessen kan du enkelt torka bort askan och få en ren ugn utan ansträngning.

    Sammanfattning

    TEKA HCB 6535 WH Inbyggnadsugn är en stilfull och praktisk ugn med en rymlig ugnsvolym på 70 liter. Den har varmlufts funktion som ger jämn och effektiv värmefördelning i ugnen. Dessutom är ugnen utrustad med pyrolysrengöringsteknik, vilket gör rengöringen enkel och bekväm. Med TEKA HCB 6535 WH Inbyggnadsugn kommer du att kunna laga fantastiska måltider och njuta av en snygg och ren ugn i ditt kök.

    Mått
    Djup
    53.7 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    70 liter
    Varmluft
    Nej
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: