Integrerade ugn

    Smeg - selezione - sfp6401tvx1 inbyggd elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SFP6401TVX1

    17 286,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 70.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - selezione - sfp6401tvx1 inbyggd elektrisk ugn

    Rostfritt stål

    Smeg - selezione - sfp6401tvx1 är en inbyggd elektrisk ugn tillverkad i rostfritt stål. Med sin eleganta och moderna design kommer den att passa perfekt in i ditt kök och ge det en sofistikerad touch.

    Mått

    Ugnen har en bredd på 59,7 cm, en djup på 54,8 cm och en höjd på 59,2 cm. Dessa mått gör den till en perfekt passform för de flesta kök och ger tillräckligt med plats för att laga en mängd olika rätter.

    Ugnsvolym

    Med en imponerande ugnsvolym på 70,0 L har Smeg - selezione - sfp6401tvx1 tillräckligt med utrymme för att tillagas stora portioner eller flera rätter samtidigt. Detta gör den perfekt för familjer eller för att underhålla gäster.

    Effekt

    Denna elektriska ugn har en anslutningseffekt på 3000 W, vilket ger tillräckligt med kraft för att värma ugnen snabbt och effektivt. Detta sparar tid och energi, samtidigt som maten lagas jämnt och effektivt.

    Ugnstyp

    Smeg - selezione - sfp6401tvx1 är en inbyggnadsugn och passar perfekt för dem som vill ha en sömlös look i sitt kök. Den kan enkelt integreras i dina köksskåp för att ge en elegant och ren finish.

    Funktioner

    Den här ugnen kommer med en rad praktiska funktioner för att göra matlagningen enklare och bekvämare. Den har bland annat barnlås för att hålla små barn säkra, en digital display för enkel avläsning av inställningar och tidtagning, grillfunktion för att ge maten en härlig krispig yta, och en timer för att hjälpa dig att hålla koll på matlagningstiden. Den har även en varmluftsugn som ger jämn och snabbare tillagning.

    Rengöring

    Smeg - selezione - sfp6401tvx1 har enkel rengöringsteknik som underlättar underhållet av ugnen. Den har både EasyClean-funktion och pyrolytisk rengöring, vilket gör det enkelt att hålla ugnen ren och fräsch.

    Slutsats

    Sammanfattningsvis är Smeg - selezione - sfp6401tvx1 en inbyggd elektrisk ugn som erbjuder enastående prestanda och elegant design. Med sina mångsidiga funktioner och enkel rengöring kommer den att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SFP6401TVX1 Rostfritt stål
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    54.8 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Höjd
    59.2 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1
    Rengöringsteknik
    EasyClean, Pyrolytisk
    Ugnsvolym
    70.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Självrengöring, Timer, Varmluftsugn
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    3000 W

    16 Produkter från samma kategori: