Integrerade ugn

    Electrolux KVBAS21WX 800-serien SteamBoost ugn

    PRODUKTKOD: KVBAS21WX

    16 290,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 45.5 cm
    • Djup: 56.7 cm
    • Bredd: 59.4 cm
    • Ugnsvolym: 43 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux KVBAS21WX 800-serien SteamBoost ugn - Perfekt för raffinerad matlagning

    Electrolux KVBAS21WX 800-serien SteamBoost ugn är den perfekta kompakta ugnen för dig som älskar att laga raffinerade maträtter på ett enkelt sätt. Denna ugn har en snygg rostfri stål- och kromdesign som passar perfekt in i vilket kök som helst. Med sina dimensioner på 594 mm i bredd, 567 mm i djup och 455 mm i höjd tar denna ugn inte upp för mycket plats i ditt kök.

    Enkel och bekväm att använda

    Med Electrolux KVBAS21WX 800-serien SteamBoost ugn kan du njuta av enkel och bekväm matlagning. Ugnen är utrustad med en mängd olika funktioner som gör matlagningen till en fröjd. Med funktionen för ångkokning kan du tillaga mat på ett hälsosamt sätt och bevara både smaken och näringsämnena i dina rätter. Dessutom har ugnen en inbyggd timer och display, så att du kan hålla koll på tiden och enkelt styra ugnens inställningar.

    Perfekt för mångsidig matlagning

    Electrolux KVBAS21WX 800-serien SteamBoost ugn är en elektrisk ugn med en ugnsvolym på 43 liter. Ugnen har en max temperatur på 230 grader Celsius, vilket ger dig möjlighet att tillaga en mängd olika rätter. Den saknar även varmluftsfunktion, vilket gör den perfekt för dig som föredrar traditionell matlagning.

    Oavsett om du är en erfaren kock eller en nybörjare, kommer Electrolux KVBAS21WX 800-serien SteamBoost ugn att bli din bästa vän i köket. Denna kompakta ugn ger dig möjlighet att laga raffinerade maträtter på ett enkelt och bekvämt sätt. Med sin eleganta design och imponerande funktioner kommer denna ugn att bli en favorit i ditt kök.

    Mått
    Vikt
    37 kg
    Djup
    56.7 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.4 cm
    Höjd
    45.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Temperatur (max)
    230 grader
    Funktioner
    Ångkokning, Timer, Display
    Ugnsvolym
    43 liter
    Varmluft
    Nej
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: