Integrerade ugn

    Samsung Infinite Line NV75T9549CD + NQ50T9539BD

    PRODUKTKOD: NV75T9549CD/EO

    19 177,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Färg: Svart
    • Material: glas
    • Kapacitet: 74 l
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Unik design och avancerad teknik

    När du handlar hos oss har du möjlighet att dra nytta av ett specialerbjudande. Arrangören av tävlingen är Samsung.

    För mer information om kampanjen, se reglerna på Samsungs webbplats i avsnittet "Promotional Kit with Two AGD Devices from the Infinite Line Collection".

    Samsung Infinite Line™

    Modell: NV75T9549CD

    Ett unikt design i satin-grafit

    Dual Cook - två oberoende ugnar

    Katalytisk rengöring

    Intuitiv kontroll med vred, pekskärm eller smartphone

    Utforska Infinite Line™

    En banbrytande vertikal ugnsluckdesign

    Det innovativa Infinite Line™-sortimentet av inbyggda apparater erbjuder unik design, vackert genomtänkt och med fokus på varje detalj. Designexperterna på Samsung Design Center har skapat detta sortiment för att göra inte bara dina kulinariska insatser till en glädje utan även själva matlagningen. Designen bryter med det traditionella horisontella utseendet i köket med sin vertikala handtag och ugnslucka, vilket ger den en elegant och smal look som verkligen sticker ut.

    Elegant matt finish

    Matt satin-grafit ger din kök en exklusiv touch, och dess eleganta finish gör att Infinite Line™-ugnar enkelt smälter in med övrig inredning.

    Spara tid med samtidig matlagning

    Dual Cook - två ugnar i en

    Denna innovativa teknik med en speciell skiljevägg möjliggör samtidig bakning av två helt olika rätter, som t.ex. pavlova och fisk. Rätterna kan tillagas med olika lägen och temperaturer, och skiljeväggen förhindrar att dofter blandas. Detta gör att rätterna behåller sina smaker. En extra fördel är tids- och energibesparing.

    Intuitiv kontroll

    Pekskärm LCD 4,3" med stort vred

    Den eleganta och praktiska vreden i kombination med pekskärmen på 4,3 tum ger dig känslan av pålitlighet och intuitiv kontroll. Menyn är även tillgänglig på svenska. Enklare kontroll - alltid och överallt.

    Wi-Fi-koppling och SmartThings-appen

    Med en SmartThings-app på din smartphone eller surfplatta kan du enkelt hantera dina Infinite Line™-enheter och andra Samsung-apparater i ditt kök. Så länge de är anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk kan du fjärraktivera eller avaktivera ugnen, ändra temperatur och tillagningsstid eller bläddra bland recept i Auto Menyn och skicka dem direkt från din telefon till ugnen. Oavsett om du är i rummet bredvid eller på andra sidan staden har du tillgång till ditt kök utan gränser.

    Katalytisk rengöring och ånga

    Under ugnens drift absorberar katalytiska insatserna bak i ugnen fett som kan stänka eller läcka under tillagning, och vid hög temperatur oxiderar eventuella rester. Om ugnen behöver rengöras kan du använda ångrengöringsfunktionen. Häll bara vatten i ugnens botten och starta programmet. Detta sätt att rengöra är energieffektivt och miljövänligt.

    Exklusiva rätter varje dag

    Auto Cook och Specialprogram

    Du behöver inte längre leta efter recept i kokböcker. 50 utsökta recept är redan programmerade. Välj dem från menyn, och ugnen ställer automatiskt in bakparametrarna och lagar maten åt dig. Det finns även specialprogram som avfrostning, degjäsning, torkning samt uppvärmning av tallrikar och mat.

    Smidig och tyst stängning av dörren

    Soft Close Door

    För att säkerställa en bekväm och säker användning utan vibrationer eller plötsliga stängningar är ugnens dörr (Soft Close Door) utrustad med en speciell gångjärnsmekanism som möjliggör mjuk, långsam och tyst stängning.

    Energisnålt och kostnadseffektivt

    Energiklass A+

    En ugn med energiklass A+. Nu kan du njuta av fördelarna med dess stora kapacitet utan att oroa dig för kostnader.

    Teleskopiska hyllor på två nivåer

    Lätt att sätta in och ta ut mat

    Varje ugn i Infinite-serien är utrustad med två uppsättningar teleskopiska hyllor, placerade på översta och nedersta nivån. Hyllorna glider smidigt ut i full längd, vilket gör det enkelt att placera mat i ugnen och ta ut den.

    Produkt
    Modellnamn
    NV75T9549CD
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Material
    glas
    Kapacitet
    74 l
    Tillverkare
    NV75T9549CD
    Varumärke
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: