Integrerade ugn

    Smeg - linea - ugn med ångfunktion sop6101s2n

    PRODUKTKOD: SOP6101S2N

    23 867,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 68.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - linea - ugn med ångfunktion sop6101s2n - Svart

    Smeg SOP6101S2N är en stilfull inbyggnadsugn som kommer i en elegant svart färg. Med sina mått, bredd på 59.7 cm, djup på 54.8 cm och höjd på 59.2 cm, kan den enkelt installeras i ditt kök utan att ta upp för mycket utrymme.

    Stor ugnsvolym

    Den här ugnen har en generös ugnsvolym på 68.0 L, vilket ger dig gott om plats för att tillaga alla dina favoriträtter. Oavsett om det är bakning av kakor, grillning av kött eller tillagning av en härlig gratäng, har du tillräckligt med utrymme för att laga mat till hela familjen.

    Energisnål och kraftfull

    Med en anslutningseffekt på 3000 W kan du vara säker på att ugnen ger tillräckligt med kraft för att snabbt värma upp och laga maten jämnt. Trots den kraftfulla prestandan är ugnen energisnål och hjälper dig att spara på din elförbrukning.

    Enkel att använda

    SOP6101S2N är utrustad med enkla reglage i form av vred, vilket gör det lätt att ställa in önskad temperatur och program. Ugnen har också en praktisk funktion för barnlås, vilket förhindrar oavsiktlig användning av ugnen av små barn.

    Mångsidig användning

    Denna Smeg-ugn har en unik funktion för ångkokning. Med ångfunktionen kan du tillaga maten hälsosamt och bibehålla dess naturliga smaker och näringsämnen. Perfekt för ånga grönsaker, fisk eller kyckling för att bevara deras fuktighet och smak.

    Enkel rengöring

    Med den pyrolytiska rengöringstekniken behöver du inte längre oroa dig för att städa ugnen. Ugnen värms upp till en hög temperatur för att förvandla matrester och fett till aska, vilket enkelt kan torkas bort med en fuktig trasa efter rengöringscykeln.

    Smeg SOP6101S2N är en pålitlig och funktionell ugn som kommer att vara en fantastisk tillgång i ditt kök. Med sin eleganta design och avancerade funktioner kan du enkelt laga mat på ett effektivt och bekvämt sätt.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SOP6101S2N Svart
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    54.8 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Höjd
    59.2 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolytisk
    Reglage
    Vred
    Egenskaper
    Barnlås, Varmluftsugn
    Antal ugnar
    1
    Ugnsvolym
    68.0 L
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Strömförsörjning
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V
    Anslutningseffekt
    3000 W

    16 Produkter från samma kategori: