Integrerade ugn

    SIEMENS HB676GBS1 UGN + TELESKOPSKENOR + KÖKSREDSKAPSSATS

    PRODUKTKOD: HB676GBS1

    17 617,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 71.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Siemens HB676GBS1 UGN

    Siemens HB676GBS1 är en elegant och mångsidig inbyggnadsugn i rostfritt stål. Med sina imponerande funktioner kommer den att bli en ovärderlig del av ditt kök.

    Design och dimensioner

    Denna ugn har en stilren och modern design i rostfritt stål, vilket ger den en tidlös estetik som passar perfekt in i alla köksinredningar. Med en bredd på 59,5 cm, en djup på 54,8 cm och en höjd på 59,5 cm kan den enkelt installeras i standardstorleksluckor i ditt kök.

    Ugnskapacitet och antal ugnar

    Siemens HB676GBS1 har en rymlig ugnsvolym på hela 71,0 liter, vilket ger dig gott om plats för att tillaga en mängd olika rätter samtidigt. Den har också en ugn, vilket innebär att du kan använda ugnen för att tillaga flera rätter samtidigt utan att blanda smaker och dofter.

    Funktioner

    Denna ugn är utrustad med en mängd imponerande funktioner som kommer att förenkla ditt matlagningserfarenhet. Den har en digital display för enkel och intuitiv kontroll av ugnen. Dessutom har den en grillfunktion för att ge dina rätter en härlig grillyta.

    En av de mest praktiska egenskaperna hos Siemens HB676GBS1 är dess självrengöringsfunktion. Den pyrolytiska rengöringstekniken innebär att ugnen kan rengöra sig själv genom att värma upp till extremt höga temperaturer och bränna bort matrester och fett, vilket sparar tid och ansträngning för dig.

    Tillbehör och tillval

    Siemens HB676GBS1 levereras med teleskopskenor och en köksredskapssats för att underlätta matlagningen. Teleskopskenorna gör det enkelt att dra ut ugnsgallret och matlagningen blir smidigare. Köksredskapssatsen ger dig de verktygen du behöver för att lyckas med alla typer av rätter.

    Sammanfattningsvis är Siemens HB676GBS1 en imponerande inbyggnadsugn som kombinerar stil, användarvänlighet och en mängd funktioner. Med sin eleganta design, rymliga ugn och praktiska rengöringsfunktion kommer denna ugn att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Siemens
    Modellnamn
    Siemens HB676GBS1 Rostfritt stål
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    54.8 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolytisk
    Ugnsvolym
    71.0 L
    Egenskaper
    Digital display, Grillfunktion, Självrengöring, Varmluftsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Antal ugnar
    1
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: