Integrerade ugn

    ELECTROLUX EOE8P39WV Vit ugn 800 pyrolys

    PRODUKTKOD: EOE8P39WV

    14 322,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.4 cm
    • Djup: 56.6 cm
    • Bredd: 59.6 cm
    • Ugnsvolym: 72 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    ELECTROLUX EOE8P39WV Vit ugn 800 pyrolys

    Med ELECTROLUX EOE8P39WV Vit ugn 800 pyrolys får du en rymlig ugn med en volym på 72 liter. Denna vitfärgade ugn är perfekt för dig som älskar att laga mat och vill ha en pålitlig och effektiv ugn.

    Varmluftsfunktion

    Denna ugn har inte en varmluftsfunktion, men det kompenseras med andra imponerande funktioner som gör matlagningen lätt och smidig.

    Pyrolysrengöring

    ELECTROLUX EOE8P39WV Vit ugn 800 pyrolys har en pyrolysrengöringsfunktion, vilket innebär att ugnen kan rengöra sig själv genom att bränna bort matrester och fett vid höga temperaturer. Detta gör rengöringsprocessen enkel och bekväm för dig.

    Rymlig ugn

    Med en volym på 72 liter erbjuder ELECTROLUX EOE8P39WV Vit ugn 800 pyrolys gott om plats för att laga stora måltider eller flera rätter samtidigt. Du kan enkelt baka kakor, laga stora stekar eller tillaga en hel maträtt på en gång.

    Pålitlig och effektiv

    Denna ugn är tillverkad av Electrolux, ett varumärke känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Den har också en imponerande energiklassificering och är energieffektiv, vilket gör den både miljövänlig och kostnadseffektiv.

    Sammanfattningsvis är ELECTROLUX EOE8P39WV Vit ugn 800 pyrolys en pålitlig och praktisk ugn med en generös ugnsvolym och pyrolysrengöring. Den är perfekt för dig som vill ha en effektiv ugn och som älskar att laga mat.

    Mått
    Höjd
    59.4 cm
    Bredd
    59.6 cm
    Djup
    56.6 cm
    Specifikationer
    Varmluft
    Nej
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Ugnsvolym
    72 liter
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: