Integrerade ugn

    TEKA HLB 8600 P Inbyggnadsugn 60 cm DualClean

    PRODUKTKOD: HLB 8600 P

    15 641,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.9 cm
    • Djup: 53.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA HLB 8600 P Inbyggnadsugn 60 cm DualClean

    Denna eleganta inbyggnadsugn från TEKA är ett perfekt tillägg till ditt kök. Med en bredd på 60 cm och en imponerande ugnsvolym på 70 liter, erbjuder denna ugn tillräckligt med utrymme för att tillaga alla dina favoriträtter.

    Funktioner:

    Färg: Grå/Antracit

    Varmluft: Nej

    Ugnstyp: Elektrisk

    Breddstandard: 60 cm

    Stilren design:

    TEKA HLB 8600 P har en stilren och modern design som kommer att komplettera alla köksinredningar. Den grå/antracitfärgade ytan ger ugnen en elegant finish som gör den till ett riktigt stilfullt tillskott till ditt kök.

    Stor ugnsvolym:

    Med en imponerande ugnsvolym på 70 liter är TEKA HLB 8600 P perfekt för stora familjer eller för dem som älskar att laga mat till många gäster. Du kommer att ha gott om plats att tillaga dina favoriterätter utan att behöva oroa dig för trångboddhet i ugnen.

    Smidig användning:

    Denna inbyggnadsugn är utrustad med DualClean-teknik, vilket gör rengöringen mycket enklare och snabbare. Den har även en elektrisk ugnstyp som ger jämn och effektiv uppvärmning för optimala matlagningsresultat.

    Perfekt passform:

    TEKA HLB 8600 P har en standardbredd på 60 cm, vilket gör den passande för de flesta köksmiljöer. Oavsett om du har ett rymligt eller trångt kök, kan du vara säker på att denna inbyggnadsugn kommer att passa in perfekt.

    Sammanfattningsvis erbjuder TEKA HLB 8600 P Inbyggnadsugn 60 cm DualClean en elegant design, stor ugnsvolym och smidig användning. Med dess funktioner och stil kommer den snabbt att bli ditt favoritverktyg i köket för att tillaga läckra måltider till dig och dina nära och kära.

    Mått
    Höjd
    59.9 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Djup
    53.7 cm
    Design
    Färg
    Grå/Antracit
    Specifikationer
    Varmluft
    Nej
    Ugnsvolym
    70 liter
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: