Integrerade ugn

    Smeg - classica - elektrisk ugn sop6302tx

    PRODUKTKOD: SOP6302TX

    22 222,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 68.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg Classica elektrisk ugn SOP6302TX

    En klassisk design med moderna funktioner

    Smeg Classica elektrisk ugn SOP6302TX är en elegant och stilren inbyggnadsugn som kommer i en vacker rostfri finish. Med sina generösa mått på 59.7 cm i bredd, 54.8 cm i djup och 59.2 cm i höjd passar denna ugn perfekt in i de flesta kök. Dessutom har den en rymlig ugnsvolym på hela 68.0 L, vilket ger gott om plats för att tillaga dina favoritmåltider.

    Kraftfull och effektiv

    Med en anslutningseffekt på 3000 W kan du vara säker på att denna ugn kommer vara kraftfull och effektiv. Du kommer kunna laga maten snabbt och enkelt, samtidigt som energiförbrukningen hålls på en låg nivå.

    Enkel användning och kontroll

    Smeg Classica elektrisk ugn SOP6302TX är utrustad med vred-reglage, vilket gör den enkelt att använda och kontrollera. Du kan enkelt välja och ställa in önskad temperatur samt olika ugnslägen för att tillaga din mat precis som du vill ha den. Ugnen har också en digital display som ger dig tydlig och lättläst information.

    Mångsidiga funktioner

    Denna ugn är inte bara snygg och kraftfull, den har också flera praktiska och mångsidiga funktioner. Med grillfunktionen kan du tillaga kött och grönsaker med perfekt grillningseffekt, medan den inbyggda timern hjälper dig att hålla koll på matlagningstiden. Dessutom har ugnen ett barnlås för extra säkerhet.

    Enkel rengöring

    Smeg Classica elektrisk ugn SOP6302TX är utrustad med pyrolytisk rengöringsteknik, vilket gör rengöringen enkel och smidig. Ugnen kan värmas upp till mycket höga temperaturer för att bränna bort fett och matrester, vilket resulterar i en ren ugn utan att behöva använda starka kemikalier.

    Sammanfattning

    Smeg Classica elektrisk ugn SOP6302TX är en imponerande och funktionell inbyggnadsugn som kombinerar klassisk design med moderna funktioner. Med sin kraftfulla anslutningseffekt, generösa ugnsvolym och mångsidiga funktioner är denna ugn perfekt för dig som älskar att laga mat. Dessutom gör den pyrolytiska rengöringstekniken underhåll och rengöring enklare än någonsin.
    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SOP6302TX Rostfritt stål
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    54.8 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Höjd
    59.2 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Reglage
    Vred
    Rengöringsteknik
    Pyrolytisk
    Antal ugnar
    1
    Ugnsvolym
    68.0 L
    Egenskaper
    Barnlås, Digital display, Grillfunktion, Timer
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3000 W
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V

    16 Produkter från samma kategori: