Integrerade ugn

    Smeg - linea - ugn med ångfunktion so6100s2s

    PRODUKTKOD: SO6100S2S

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Ångkokning
    • Varmluft: Nej
    • Rengöringsteknik: Pyrolys

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - linea - ugn med ångfunktion so6100s2s

    Färg: Rostfritt Stål/krom

    Smeg - linea - ugn med ångfunktion so6100s2s är en elegant och mångsidig ugn som kommer att bli en praktisk och stilfull tillägg i ditt kök. Ugnen är utformad i en vacker rostfritt stål/krom färg, som ger en modern touch till din interiör.

    Ångkokning:

    Denna ugn är utrustad med en ångfunktion som möjliggör ångkokning av dina favoriträtter. Ångkokning är en hälsosam och skonsam metod för matlagning, eftersom det bevarar näringsämnen, färger och smaker i maten. Med ångfunktionen kan du laga läckra och hälsosamma måltider som är samtidigt skonsamma mot dina ingredienser.

    Varmluft:

    Trots att ugnen inte har en varmluftsugnsfunktion, är den fortfarande en kraftfull och pålitlig ugn. Den har en rad olika funktioner, temperaturinställningar och inställningar för matlagningstid, så att du enkelt kan laga en mängd olika rätter och baka delikata bakverk. Med denna ugn kan du experimentera med olika recept och skapa fantastiska smaker.

    Rengöringsteknik: Pyrolys

    Smeg - linea - ugn med ångfunktion so6100s2s är enkel att rengöra tack vare dess pyrolytiska rengöringsfunktion. Med pyrolys kan ugnen värma upp till mycket höga temperaturer, vilket förvandlar matrester och smuts till aska. Denna aska kan enkelt torkas bort för att lämna ugnen ren och fräsch. Den här rengöringstekniken är bekväm och tidsbesparande, så att du kan spendera mer tid på att njuta av din matlagning och mindre tid på att rengöra.

    Sammanfattningsvis är Smeg - linea - ugn med ångfunktion so6100s2s en fantastisk produkt som erbjuder många användbara funktioner. Med sin eleganta design, ångkokningsförmåga och enkel rengöringsteknik kan denna ugn hjälpa dig att laga hälsosam och läcker mat utan att kompromissa på stil och bekvämlighet.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Funktioner
    Ångkokning
    Varmluft
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: