Integrerade ugn

    Gorenje BO6735E05B inbyggnadsugn

    PRODUKTKOD: BO6735E05B

    7 086,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 56.4 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Ugnsvolym: 77 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje BO6735E05B inbyggnadsugn

    Den här Gorenje inbyggnadsugnen, modell BO6735E05B, är perfekt för alla dina bak- och matlagning behov. Med en imponerande ugnsvolym på 77 liter har du gott om plats att experimentera och tillaga stora mängder mat. Ugnen erbjuder också en rad smarta funktioner för att underlätta din matlagning.

    Elektrisk ugn

    Denna inbyggnadsugn drivs av elektricitet, vilket ger en jämn och konstant temperatur under hela matlagningsprocessen. Den elektriska uppvärmningen ger inte bara en jämn värmefördelning, utan gör också att ugnen snabbare når önskad temperatur.

    Ugnsvolym på 77 liter

    Med en imponerande ugnsvolym på 77 liter har denna inbyggnadsugn gott om plats för att tillaga mat till hela familjen eller för att förbereda stora måltider för fester och särskilda tillfällen. Du kan enkelt använda flera stora ugnsformar samtidigt utan att behöva oroa dig för att maten inte får plats.

    Varmluftsugn

    Med den här inbyggnadsugnen kan du njuta av praktisk varmluftsfunktion. Varmluftsfunktionen cirkulerar varm luft i ugnen, vilket ger en jämnare och snabbare matlagningsprocess. Du kan tillaga flera rätter samtidigt utan att smaker blandas ihop, och maten blir jämnt tillagad på alla sidor.

    Mått
    Vikt
    26.4 kg
    Djup
    56.4 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    77 liter
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Varmluft
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: