Integrerade ugn

    Electrolux - steambost 800 ångugn kobbs39wx - visning försäljning

    PRODUKTKOD: KOBBS39WX

    13 667,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Ångkokning
    • Varmluft: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning - Electrolux Steambost 800 ångugn kobbs39wx

    Den Electrolux Steambost 800 ångugn kobbs39wx är den perfekta lösningen för alla dina ångkokningsbehov. Med en stilren design i rostfritt stål och krom kommer denna ångugn att passa perfekt in i ditt kök och ge dig enkel och smidig matlagning.

    Ångkokning

    Med Electrolux Steambost 800 kan du njuta av hälsosamma och näringsrika måltider genom ångkokning. Denna funktion tillåter dig att bevara smaker och näringsämnen i maten samtidigt som du får en jämn och fuktig tillagning. Du kommer att kunna laga allt från grönsaker och fisk till kött och ris på ett enkelt och effektivt sätt.

    Varmluft

    Trots att Electrolux Steambost 800 är en ångugn så saknar den varmlufts-funktionen. Detta innebär att du inte kan använda den för att tillaga mat med varmluft. Dock kompenserar ångkokningen för detta genom att ge dig möjlighet att laga mat på ett hälsosamt sätt.

    Stilren design

    Med sin rostfria stål och krom-finish kommer Electrolux Steambost 800 att bli en snygg och elegant tillskott i ditt kök. Den kommer inte bara att vara en praktisk och användbar apparat, utan också ett stilfullt inslag i din köksinredning.

    Sammanfattningsvis är Electrolux Steambost 800 ångugn kobbs39wx den perfekta lösningen för dig som vill laga mat på ett hälsosamt och smidigt sätt. Med sin ångkokningsfunktion och stilrena design kommer den verkligen att höja matlagningsupplevelsen i ditt kök.

    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Varmluft
    Nej
    Funktioner
    Ångkokning

    16 Produkter från samma kategori: