Integrerade ugn

    TEKA HLB 8415 ugn + Steambox-kit

    PRODUKTKOD: HLB 8415

    11 035,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 55.9 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Funktioner: Ångkokning

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: TEKA HLB 8415 ugn + Steambox-kit

    Funktioner

    Ångkokning

    TEKA HLB 8415 ugn tillsammans med Steambox-kit ger dig möjlighet att njuta av hälsosamma och goda ångkokade måltider direkt i ditt eget kök. Med ångkokning kan du bevara näringsämnen, smak och färg på maten samtidigt som du undviker användning av olja och fett. Resultatet blir hälsosamma och välsmakande rätter för hela familjen.

    Varmluft

    TEKA HLB 8415 ugn erbjuder också en varmluftsfunktion som ger dig möjlighet att tillaga maten snabbt och jämnt. Varmluftsfunktionen gör det möjligt att laga flera rätter samtidigt utan att smakerna blandas och utan behov av att vända eller vrida på maten. Resultatet blir perfekt tillagad mat med en jämn och knaprig yta.

    Enkel att använda

    TEKA HLB 8415 ugn + Steambox-kit är enkelt att använda med intuitiva kontroller och en tydlig display. Du kan enkelt välja önskad koktid, temperatur och ångnivå för att uppnå dina önskade resultat. Ugnen är också utrustad med praktiska funktioner som timer och automatisk avstängning för att göra matlagningen ännu enklare och bekvämare.

    Stilren design

    TEKA HLB 8415 ugn + Steambox-kit har en stilren design som passar perfekt in i ditt kök. Med en elegant finish och släta linjer blir den en snygg och smakfull detalj i din köksinredning. Ugnen är också tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och långvarig användning.

    Slutsats

    TEKA HLB 8415 ugn + Steambox-kit är den perfekta lösningen för dig som vill njuta av hälsosamma och välsmakande ångkokade rätter. Med funktioner som ångkokning och varmluftsfunktion får du möjlighet att laga mat på ett enkelt och effektivt sätt. Med sin stilrena design blir den också en snygg och elegant detalj i ditt kök. Beställ din TEKA HLB 8415 ugn + Steambox-kit idag och börja upptäcka en ny värld av hälsosam matlagning!
    Mått
    Höjd
    59.5 cm
    Djup
    55.9 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Specifikationer
    Funktioner
    Ångkokning
    Varmluft
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: