Integrerade ugn

    Smeg - linea - ugn med ångfunktion so6100s2n

    PRODUKTKOD: SO6100S2N

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Funktioner: Ångkokning
    • Varmluft: Nej
    • Rengöringsteknik: Pyrolys

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - linea - ugn med ångfunktion so6100s2n

    Funktioner:

    Ångkokning:

    Denna Smeg ugn är utrustad med en ångfunktion som gör det möjligt att laga mat med ånga. Ångkokning är en hälsosam och skonsam matlagningsmetod som bevarar näringsämnen, färger och smaker i maten. Det ger också möjligheten att laga mat snabbt och effektivt.

    Varmluft:

    Den här ugnen har inte en varmluftsfunktion. Varmluftsfunktionen skulle normalt användas för att jämnt fördela värme inuti ugnen och ge en jämn tillagning av maten.

    Rengöringsteknik:

    Ugnen använder Pyrolys rengöringsteknik. Pyrolys är en självrengörande funktion som bränner bort matrester och fett som bildats under matlagning. Detta gör rengöringen enkel och bekväm, eftersom ugnen bokstavligen rengörs av sig själv.Denna Smeg ugn med ångfunktion är ett utmärkt val för de som vill laga mat hälsosamt och effektivt. Med sin ångkokningsfunktion kan du bevara näringsämnena och smakerna i dina rätter samtidigt som du lagar maten snabbt och effektivt. Och tack vare Pyrolys rengöringsteknik behöver du inte oroa dig för att rengöra ugnen efter matlagningen - den tar hand om sig själv!
    Specifikationer
    Funktioner
    Ångkokning
    Varmluft
    Nej
    Rengöringsteknik
    Pyrolys

    16 Produkter från samma kategori: