Integrerade ugn

    Smeg - nova linea - sf6100vn1 elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SF6100VN1

    11 857,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.7 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.2 cm
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - nova linea - sf6100vn1 elektrisk ugn

    Denna elektriska ugn från Smeg, modell sf6100vn1, är en pålitlig och funktionell enhet som är perfekt för alla matlagningsbehov. Med en ugnsvolym på 70 liter har du gott om utrymme för att tillaga stora rätter eller flera rätter samtidigt.

    Funktioner

    En av de imponerande funktionerna i denna ugn är dess ångkokningsfunktion. Med denna funktion kan du tillaga maten med hjälp av ånga, vilket gör att maten blir saftigare och behåller sina näringsämnen bättre. Du kan enkelt ångkoka grönsaker, fisk eller till och med bröd för att få perfekt resultat varje gång.

    Dessutom erbjuder denna ugn inte bara vanlig över- och undervärme, utan den har också en varmluftsfunktion för jämn och snabb matlagning. På så sätt kan du laga flera rätter samtidigt utan att smakerna blandas.

    Ugnstyp och rengöringsteknik

    Denna elektriska ugn är utformad för att vara användarvänlig och praktisk. Den är utrustad med en klassisk ugnstyp och är idealisk för daglig matlagning och bakning.

    En annan attraktiv funktion är ugnens rengöringsteknik. Med SteamClean-teknik kan du enkelt rengöra ugnen på ett effektivt och miljövänligt sätt. Ånga används för att lösa upp och ta bort fett och smuts, vilket gör rengöringsprocessen mycket enklare.

    I slutändan är Smeg - nova linea - sf6100vn1 en elektrisk ugn som erbjuder fantastiska funktioner och bekvämlighet. Med sin rymliga ugnsvolym, ångkokningsfunktion och användarvänliga rengöringsteknik är den det perfekta valet för alla matlagningsentusiaster.

    Mått
    Bredd
    59.2 cm
    Djup
    54.8 cm
    Höjd
    59.7 cm
    Specifikationer
    Ugnsvolym
    70 liter
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Varmluft
    Nej
    Funktioner
    Ångkokning
    Rengöringsteknik
    SteamClean
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: