Integrerade ugn

    Smeg SO6102TB3 svart elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SO6102TB3

    20 488,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Bredd: 60 cm
    • Färg: Svart
    • Kapacitet: 68 l
    • Varumärke: Smeg

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg SO6102TB3 Svart Elektrisk Ugn

    Upptäck den avancerade Smeg SO6102TB3 svarta elektriska ugnen - en perfekt kombination av stil och prestanda för ditt kök. Med denna eleganta svarta ugn från Smeg kan du laga utsökta måltider och baka läckra bakverk med lätthet.

    Design och Estetik:

    Den svarta färgen ger ugnen en modern och sofistikerad look som kommer att komplettera din köksinredning. Smeg är känt för sin uppmärksamhet på detaljer och kvalitet, och detta märks tydligt i designen av SO6102TB3-ugnen.

    Kapacitet och Prestanda:

    SO6102TB3 har en imponerande kapacitet som gör det enkelt att tillaga även stora måltider. Den avancerade teknologin i ugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket resulterar i perfekt tillagade rätter varje gång.

    Funktioner och Användarvänlighet:

    Smeg SO6102TB3 är utrustad med en mängd praktiska funktioner som gör matlagningen enklare och roligare. Den har en användarvänlig kontrollpanel och flera förinställda matlagningslägen för att passa olika recept och önskemål.

    Säkerhet och Hållbarhet:

    Denna svarta elektriska ugn är inte bara snygg och effektiv, den är också säker och hållbar. Smeg är känt för att tillverka apparater av hög kvalitet som är byggda för att hålla över tid.

    Avslutande Tankar:

    Sammanfattningsvis är Smeg SO6102TB3 svart elektrisk ugn en utmärkt investering för ditt kök. Den kombinerar stil, prestanda och hållbarhet för att möta alla dina matlagning och bakningsbehov. Oavsett om du är en erfaren kock eller en entusiastisk hemmakock kommer denna ugn att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    SO6102TB3
    Mått
    Bredd
    60 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Tillverkare
    SO6102TB3
    Varumärke
    Smeg
    Kapacitet
    68 l

    16 Produkter från samma kategori: