Integrerade ugn

    Smeg - classica - sfp9395x1 elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SFP9395X1

    54 303,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 57.0 cm
    • Bredd: 89.6 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 115.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - Classica - SFP9395X1 Elektrisk Ugn

    Funktioner

    Smeg - Classica - SFP9395X1 är en elegant inbyggnadsugn med en imponerande lista över funktioner. Denna elektriska ugn har en värmekälla som drivs av elektricitet, vilket ger en effektiv och pålitlig ugnsupplevelse.

    Design

    Ugnen har en vacker rostfri stålfinish, vilket ger den en modern och snygg look som passar perfekt i alla kök. Med sina mått på 89.6 cm bredd, 57.0 cm djup och 59.2 cm höjd, erbjuder denna ugn en rymlig inre volym på 115.0 L, vilket gör det enkelt att laga mat för stora sällskap.

    Funktioner och teknik

    Smeg - Classica - SFP9395X1 erbjuder en mängd olika funktioner som gör matlagningen enkel och bekväm. Den har en digital display som gör det enkelt att ställa in och justera ugnens inställningar. Dessutom har den en grillfunktion som ger en härlig och jämn grillning av maten.

    Detta innovativa ugnssystem har också självrengörande teknik, vilket gör underhåll och rengöring mycket enklare. Det har teleskopskenor som gör det lätt att dra ut ugnsgallret och maten, samt en praktisk timer som hjälper dig att hålla koll på matlagningsprocessen.

    En annan imponerande funktion i denna ugn är dess varmluftsugn, som ger jämn och effektiv värmefördelning för perfekt matlagning varje gång.

    Rengöringsteknik

    Smeg - Classica - SFP9395X1 använder en pyrolytisk rengöringsteknik. Detta innebär att ugnen kan värma upp till mycket höga temperaturer för att förvandla matrester och spill till aska som enkelt kan torkas bort. Detta sparar tid och gör ugnen enkel att rengöra.

    Med Smeg - Classica - SFP9395X1 kan du njuta av en högkvalitativ och pålitlig elektrisk ugn med enastående funktioner och design. Den är perfekt för alla som älskar matlagning och vill ha en ugn som levererar exceptionella resultat varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SFP9395X1 Rostfritt stål
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Djup
    57.0 cm
    Bredd
    89.6 cm
    Höjd
    59.2 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Egenskaper
    Digital display, Grillfunktion, Självrengöring, Teleskopskenor, Timer, Varmluftsugn
    Ugnsvolym
    115.0 L
    Värmekälla
    Elektricitet
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Antal ugnar
    1
    Rengöringsteknik
    Pyrolytisk
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    4000 W

    16 Produkter från samma kategori: