Integrerade ugn

    Inbyggnadsugn Samsung NV7B4240VAK U2 WiFi

    PRODUKTKOD: NV7B4240VAK/U2

    8 389,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Färg: Svart
    • Material: Rostfritt stål
    • Kapacitet: 76 l
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Dwa olika rätter samtidigt - Dual Cook

    Med den unika Dual Cook-separatorn kan du dela ugnens utrymme i två kamrar och laga två olika rätter samtidigt, i olika lägen och temperaturer, utan att dofter blandas. Du kan också spara energi och tid genom att endast använda en kammare.

    Enastående saftighet - Natural Steam

    Natural Steam-funktionen stöder bakprocessen genom att använda vattenånga. Ångan genereras från vatten i en speciell behållare, som kokar under påverkan av värme och ökar saftigheten i rätten.

    Stilig och unik design - BESPOKE Finish

    En vacker, stilig och unik köksdesign som understryker varje hem. Bakugnar från den nya BESPOKE-serien finns också i eleganta moderna färger: svart glas, marinblå CLean Navy, satinbeige Satin Beige och vitt Clean White. Välj den färg som bäst passar dina individuella preferenser och matchar den med inredningen.

    Ännu enklare matlagning - SmartThings Cooking

    Matlagning blir roligare med SmartThings Cooking-lösningen*. Den sparar tid och underlättar matlagningen betydligt genom omfattande hantering. Den förstår användarens matbehov och preferenser och anpassar personliga recept till dem**, samt skapar en matplan för hela veckan. Med matlagningsguiden kan du också kontrollera ugnens inställningar och övervaka matlagningsprocessen med en enkel beröring.

    Jämn och effektiv bakning - Air Sous Vide*

    Air Sous Vide* tar den exakta vakuummatlagningen till ugnen. Systemet bestämmer temperaturen till 1 grad i varje del av ugnen och håller den jämn. Som ett resultat kommer varje rätt, oavsett var i ugnen den befinner sig, att bli perfekt tillagad, saftig och delikat! Ingen risk för bränning eller uttorkning.

    Aldrig mer skrubbande - Katalytisk rengöring

    Tids- och energibesparing med ugnsskrubbning. Katalytisk rengöring gör rengöring av ugnen extremt enkel. En katalytisk insats på baksidan av ugnen absorberar och neutraliserar fett som stänkt eller läckt under bakning, vilket gör att ugnen rengör sig själv utan ansträngning och dyra rengöringsmedel.

    Mera och större portioner - Stor kapacitet (76L)

    En kapacitet på upp till 76L underlättar tillagning av stora rätter eller större mängder. Det ger nya möjligheter vid matlagning. För fester kan du enkelt laga olika typer av rätter samtidigt. Ugnen rymmer till och med stora rätter som en rejäl kalkon för en familjeträff.

    Sparande utan kompromisser - Energieffektivitet A+

    Gör hemmet mer energieffektivt. Enastående energieffektivitet A+ vid användning av hela ugnen med Eco Convection-läget. Det sparar energi genom att använda mindre kraft. Samtidigt garanterar den stora användbara ugnsvolymen full komfort under matlagningen. Dessutom minskar ugnen utsläppet av skadlig koldioxid.

    Lätt att lägga in och ta ut plåtar - Teleskopiska skenor

    Enkel insättning och borttagning av kärl med teleskopiska skenor. Teleskopiska skenor glider smidigt och är stabila även när stora och tunga kärl placeras på dem. Med den här funktionen kan du också vattna, vända och krydda rätter utan risk för spill.

    Specifikation

    Typ av ugn: Dual Cook
    Färg/finish: Svart glas
    Dörröppning: Fälls nedåt
    Typ av dörr: Dubbelglas
    Lättstängande: Nej
    Display: LED / Vit
    Material inne i ugnen: Emaljkeramik
    Typ av kontroll: Touch-kontroll

    Tillbehör

    Bakplåt: 1 st
    Galler: 1 st
    Teleskopiska skenor: På ett plan
    Ångkärl: Ja

    Produkt
    Modellnamn
    NV7B4240VAK U2
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Kapacitet
    76 l
    Tillverkare
    NV7B4240VAK U2
    Varumärke
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: