Integrerade frysskåp

    Liebherr - inbyggd kylskåp plus ire 4520 biofresh

    PRODUKTKOD: IRE4520

    19 261,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 139.5 cm
    • Antal hyllor/lådor: 9 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - inbyggt kylskåp plus ire 4520 biofresh

    Detta inbyggda kylskåp från Liebherr, modell IRE4520-20, är den perfekta lösningen för dig som önskar både stil och praktiska funktioner i ditt kök. Med sina dimensioner på 55,9 cm i bredd, 54,6 cm i djup och 139,5 cm i höjd är det en kompakt och platsbesparande enhet som passar i de flesta kök.

    Effektiva funktioner

    Kylskåpet är utrustat med en rad funktioner som gör livet enklare och maten fräschare. Med klimatklass SN och T kan det arbeta i temperaturer från 10 °C till 43 °C och är därmed lämpligt för alla typer av kök. Dess ljudnivå på 35,0 dB gör att du knappt märker att kylskåpet är igång.

    Med en volym på 235,0 liter erbjuder detta kylskåp gott om utrymme för att förvara alla dina livsmedel. Det har även 9 hyllor/lådor som ger dig enklare organisering av matvaror. De glashyllor är eleganta och moderna och kan enkelt tas ut för rengöring.

    Smart styrning

    Ett annat praktiskt inslag i detta kylskåp är appstyrning. Du kan enkelt och smidigt styra och övervaka kylskåpet via en app från din smartphone eller surfplatta.

    Övriga funktioner

    Detta Liebherr kylskåp har flera imponerande funktioner som gör det än mer praktiskt att använda. Dessa inkluderar allround kylning som garanterar en jämn temperatur i hela kylskåpet, flaskställ för att organisera och förvara flaskor på ett säkert sätt, inbyggt ljus för att underlätta överblick och hitta det du letar efter, självavfrostning/NoFrost för att säkerställa att du aldrig behöver frosta av kylskåpet och snabbkylning för att snabbt kyla ner mat och dryck efter att du lagt in dem i kylskåpet.

    Energisnål och miljövänlig

    Med en energiförbrukning på endast 105,5 kWh per år bidrar detta kylskåp till att minska din energikonsumtion och spara pengar på din elräkning. Det är också miljövänligt och skonsamt mot miljön.

    Enkelt att anpassa

    Med en omhängningsbar dörr kan du enkelt anpassa kylskåpet efter ditt eget behov och kökets layout. Du kan välja mellan vänster- och högerhängd dörr för att passa din personliga preferens och det bästa för ditt kök.

    Sammanfattningsvis erbjuder Liebherr IRE4520-20 inbyggd kylskåp plus biofresh en svårslagen kombination av stil, funktioner och energieffektivitet. Med praktiska funktioner som appstyrning, självavfrostning och snabbkylning är detta kylskåp ett utmärkt val för dig som vill ha det bästa i ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr IRE4520-20 Vit
    Mått
    Höjd
    139.5 cm
    Vikt
    47.8 kg
    Breddstandard
    60cm
    Djup
    54.6 cm
    Bredd
    55.9 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    9 st
    Appstyrning
    Ja
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Volym
    235.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Energiförbrukning (kWh/år)
    105.5
    Egenskaper
    Allround kylning, Flaskställ, Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost, Snabbkylning, Öppen dörrvarning
    Ljudnivå
    35.0 dB
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: