Integrerade frysskåp

    Liebherr - peak nofrost inbyggd frysskåp sifne 5178

    PRODUKTKOD: SIFNE5178

    35 383,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 177 cm
    • Placering: Integrerad

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - peak nofrost inbyggd frysskåp sifne 5178

    Det inbyggda frysskåpet Liebherr - peak nofrost sifne 5178 är den perfekta lösningen för att hålla dina livsmedel fräscha och smakbara under lång tid. Med en bredd på 559 mm passar den perfekt in i ditt kök och tar minimalt med utrymme.

    Frostfri teknik för enkel användning

    En av de bästa egenskaperna hos detta frysskåp är dess frostfria teknik. Du behöver aldrig mer bekymra dig för att avfrosta frysskåpet, vilket sparar tid och energi. Den frostfria funktionen bidrar också till att bibehålla en konstant temperatur i frysskåpet, vilket hjälper till att bevara kvaliteten på dina livsmedel.

    Omhängbara dörrar för flexibel inredning

    Med Liebherr - peak nofrost sifne 5178 får du enkelheten att kunna omhänga dörrarna. Detta innebär att du kan anpassa frysskåpet efter dina behov och det kommer att passa perfekt in i ditt kök. Du kan enkelt ändra hängningen av dörrarna, från höger till vänster eller vice versa.

    Rymmer 213 liter

    Denna frysskåpshöjd rymmer hela 213 liter, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för dina frysta livsmedel. Du behöver aldrig oroa dig för att inte ha tillräckligt med utrymme för att lagra dina favoritmåltider och snacks.

    För att sammanfatta är Liebherr - peak nofrost inbyggd frysskåp sifne 5178 den perfekta lösningen för dig som vill ha ett smidigt och praktiskt frysskåp. Med sin frostfria teknik, omhängbara dörrar och generösa lagringskapacitet kommer det att göra ditt liv enklare och hålla dina livsmedel fräscha längre.

    Mått
    Bredd
    55.9 cm
    Vikt
    70.9 kg
    Djup
    54.6 cm
    Höjd
    177 cm
    Specifikationer
    Volym
    213 liter
    Placering
    Integrerad
    Dörr(ar) omhängbara
    Nej
    Funktioner
    Frostfri
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: