Integrerade frysskåp

    Liebherr - inbyggd kylskåp med biofresh-teknik irbd 5151

    PRODUKTKOD: IRBD5151

    32 980,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.9 cm
    • Höjd: 177.0 cm
    • Färg: Integrerad

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - integrerat kylskåp med BioFresh-teknik IRBD 5151

    Innovativt och praktiskt integrerat kylskåp

    Liebherr IRBD 5151 är ett integrerat kylskåp av hög kvalitet med avancerad BioFresh-teknik. Detta innovativa kylskåp erbjuder en perfekt lösning för att förvara dina livsmedel på ett optimalt sätt, samtidigt som det smälter sömlöst in i ditt kök. Med sina imponerande funktioner och utmärkta prestanda kommer detta kylskåp garanterat att uppfylla dina behov och förväntningar.

    BioFresh-teknik för lång hållbarhet

    Liebherr IRBD 5151 är utrustad med BioFresh-teknik, vilket är en unik funktion som hjälper till att förlänga hållbarheten på dina färska livsmedel. BioFresh-zonerna i kylskåpet skapar en optimal miljö med låg temperatur och hög luftfuktighet, vilket hjälper till att bevara smaken, kvaliteten och näringsämnena i maten. Här kan du förvara färska grönsaker, frukt, kött och fisk upp till tre gånger längre jämfört med konventionella kylskåp.

    Stilren och diskret design

    Med en integrerad design smälter Liebherr IRBD 5151 sömlöst in i ditt kök. Du kan enkelt montera ditt eget skåp över kylskåpet så att det smälter in med resten av dina köksmöbler. Detta ger en estetiskt tilltalande och diskret utseende i ditt kök.

    Praktiska mått och kapacitet

    Liebherr IRBD 5151 har en bredd på 55,9 cm, en djup på 54,9 cm och en höjd på 177,0 cm. Med en total volym på 250,0 L har detta kylskåp tillräckligt med utrymme för att förvara dina matvaror bekvämt och organiserat. Den breda öppningen på 60 cm gör det enkelt att få tillgång till dina livsmedel och den omhängningsbara dörren ger extra flexibilitet vid installationen.

    Låg ljudnivå och energieffektivitet

    Liebherr IRBD 5151 har en ljudnivå på endast 34,0 dB, vilket gör det otroligt tystgående. Du kommer knappt att märka att kylskåpet är igång. Dessutom har detta kylskåp en energiklassificering A+++, vilket innebär att det är mycket energieffektivt och kommer att hjälpa till att minska din elförbrukning och spara pengar på lång sikt.

    Sammanfattningsvis är Liebherr IRBD 5151 ett integrerat kylskåp av hög kvalitet med avancerad BioFresh-teknik. Med sin stilrena design, praktiska mått och kapacitet, låg ljudnivå och energieffektivitet, är detta kylskåp det perfekta valet för ditt kök. Med BioFresh-tekniken kan du njuta av färska livsmedel längre och hålla dem i bästa möjliga skick. Investera i Liebherr IRBD 5151 och gör din matförvaring till en smidig och enkel upplevelse.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr IRBD5151 Integrerad
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    177.0 cm
    Djup
    54.9 cm
    Breddstandard
    60cm
    Bredd
    55.9 cm
    Design
    Färg
    Integrerad
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Volym
    250.0 L
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Ljudnivå
    34.0 dB
    Klimatklass
    SN, T
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A+++

    16 Produkter från samma kategori: