Integrerade frysskåp

    FNe 4224 Plus NoFrost lådfrys

    PRODUKTKOD: FNE 4224 PLUS NOFROST

    13 009,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 125.5 cm
    • Klimatklass: SN, T

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Liebherr FNe 4224 Plus NoFrost lådfrys

    Liebherr FNe 4224 Plus NoFrost lådfrys är en fristående frys med en kapacitet på 161 liter. Med sin eleganta design i vitt kommer den att passa perfekt in i ditt kök. Med en DJUP på 67.5 cm kan du enkelt placera den i ditt kök utan att den tar upp för mycket space.

    Automatisk avfrostning/NoFrost

    En av de bästa egenskaperna hos Liebherr FNe 4224 Plus NoFrost lådfrys är dess automatiska avfrostningssystem. Du behöver aldrig mer bekymra dig för isbildning eller frost i frysen. NoFrost-teknologin håller frysen i optimalt skick och förhindrar isbildning. Det innebär också att du slipper avfrosta frysen manuellt.

    Klimatklass SN, T

    Liebherr FNe 4224 Plus NoFrost lådfrys är klassad som SN, T vilket betyder att den är optimal för normala temperaturer mellan 10°C och 43°C. Den fungerar väl i normala hemmamiljöer och kan hantera temperaturer både i svala och varma omgivningar.

    Hög kvalitet från Liebherr

    Med Liebherr som märke kan du vara säker på att få en frys av högsta kvalitet. Liebherr är känt för sina pålitliga och hållbara vitvaror och deras frysar är inget undantag. FNe 4224 Plus NoFrost lådfrys erbjuder pålitlig och effektiv kylning så att dina matvaror håller sig fräscha länge.

    Sammanfattningsvis är Liebherr FNe 4224 Plus NoFrost lådfrys en pålitlig och effektiv frys som kommer att vara en fantastiskt tillskott i ditt kök. Med automatisk avfrostning, klimatklass SN, T och den höga kvaliteten från Liebherr kan du vara säker på att din mat förvaras på rätt sätt och håller sig fräsch under lång tid.

    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr 161 Litre FrostProtect White
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    48.6 kg
    Höjd
    125.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    67.5 cm
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: