Integrerade frysskåp

    ELECTROLUX LUB3AE88S Integrerad frys

    PRODUKTKOD: LUB3AE88S

    5 199,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 54 cm
    • Djup: 54.9 cm
    • Höjd: 87.3 cm
    • Placering: Integrerad

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    ELECTROLUX LUB3AE88S Integrerad frys

    Med ELECTROLUX LUB3AE88S Integrerad frys får du en tillförlitlig och praktisk frysning för ditt hem. Den integrerade designen gör att den smälter perfekt in i ditt kök, vilket ger en enhetlig och stilren look.

    Funktioner

    Förutom sin eleganta design erbjuder ELECTROLUX LUB3AE88S Integrerad frys flera praktiska funktioner för att underlätta din matlagring. En av dessa funktioner är temperaturvarning som varnar dig om temperaturen i frysen blir för hög. Detta hjälper dig att skydda dina frysta varor och undviker att de förlorar sin kvalitet.

    Frysen är även utrustad med belysning, vilket gör det enkelt att hitta dina varor. Ingen mer letande i mörkret! Med belysningen kan du enkelt se och organisera dina frysta varor.

    ELECTROLUX LUB3AE88S Integrerad frys har också en snabbfrysning-funktion (FastFreeze) som kommer väl till pass när du behöver frysa in stora mängder mat snabbt. Den här funktionen hjälper till att bevara matens kvalitet och smak, och ger dig möjligheten att snabbt laga mat med färska råvaror när du behöver det.

    Tekniska specifikationer

    Frysen har en anslutningseffekt på 100 W och är utrustad med omhängbara dörrar för att passa din personliga preferens och behov. Den har en fryskapacitet på 98 liter och en infrysningskapacitet på 10 kg per dygn.

    Ljudnivån på ELECTROLUX LUB3AE88S Integrerad frys är endast 34 dB, vilket gör den tyst och inte störande när den är i drift. Den har även en energiförbrukning på 157 kWh per år, vilket gör den till en energisnål och kostnadseffektiv apparat.

    Frysen har en lagringstid på upp till 20 timmar vid strömavbrott, vilket ger dig en extra trygghet och säkerhet för att dina varor inte ska tina upp i händelse av en strömavbrott. Den har även en stjärnklassificering på 4 och är lämplig för klimatklass N, SN, ST och T.

    ELECTROLUX LUB3AE88S Integrerad frys är även utrustad med LowFrost-teknik, vilket minskar frostbildning och underlättar rengöringen. Du får det bästa av två världar - låg frostillväxt och mindre tid spenderad på att avfrosta frysen.

    Bredden på frysen är 540 mm, djupet är 549 mm och höjden är 873 mm. Den har en vikt på 34,05 kg och är enkel att installera och använda.

    Med ELECTROLUX LUB3AE88S Integrerad frys får du en pålitlig, energisnål och bekväm frysning. Varför kompromissa på kvalitet och design när du kan ha bägge delar?

    Mått
    Vikt
    34,05 kg
    Bredd
    54 cm
    Djup
    54.9 cm
    Höjd
    87.3 cm
    Specifikationer
    Ljudnivå
    34 dB
    Egenskaper
    LowFrost, FastFreeze snabbinfrysnings-funktion
    Energiförbrukning
    157 kWh/år
    Funktioner
    Temperaturvarning, Belysning, Snabbfrysning
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Volym
    98 liter
    Lagringstid vid strömavbrott
    20 h
    Placering
    Integrerad
    Dörr(ar) omhängbara
    Ja
    Infrysningskapacitet
    10 kg/dygn
    Ljudnivåklass
    B
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E
    Anslutningseffekt
    100 W

    16 Produkter från samma kategori: