Integrerade frysskåp

    Liebherr - inbyggd kylskåp med biofresh-teknik irbse 5120

    PRODUKTKOD: IRBSE5120

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 177 cm
    • Klimatklass: SN

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr Plus IRBSe5120 178cm Fresh - Inbyggt kylskåp med BioFresh-teknik

    Välkommen till Liebherr Plus IRBSe5120 - ett elegant och praktiskt inbyggt kylskåp med en rad fantastiska funktioner. Detta kylskåp är perfekt för att hålla dina livsmedel fräscha och välorganiserade.

    BioFresh-teknik

    Denna modell är utrustad med Liebherrs innovativa BioFresh-teknik, som är designad för att förlänga hållbarheten på dina färska livsmedel. BioFresh-zonen skapar de optimala förhållandena för att bevara smaker, vitaminer och näringsämnen i dina färskvaror i upp till tre gånger längre än i en vanlig kyl.

    Klimatklass SN

    Liebherr Plus IRBSe5120 har en klimatklass SN, vilket innebär att den kan fungera optimalt vid en omgivningstemperatur mellan 10 och 32 grader Celsius. Detta gör den perfekt för användning både i kök och andra utrymmen där temperaturen kan variera.

    Integrerad design

    Detta kylskåp är perfekt för användning i moderna kök med sin stilrena och integrerade design. Den kan enkelt installeras i ditt befintliga skåp och smälter in i din köksmiljö utan att sticka ut. Med dörren öppnar i höger riktning passar den perfekt för de flesta kökslayouter.

    Inbyggt ljus

    Liebherr Plus IRBSe5120 är utrustad med inbyggda LED-lampor som ger en klar och jämn belysning i hela kylskåpet. Detta gör det enkelt för dig att hitta dina livsmedel även i mörkare omgivningar och ger en lyxig touch till din köksinredning.

    Sammanfattningsvis är Liebherr Plus IRBSe5120 178cm Fresh det perfekta valet för dig som vill ha ett pålitligt och elegant inbyggt kylskåp med den senaste BioFresh-tekniken. Med sin klimatklass SN, integrerade design och inbyggda ljus kommer detta kylskåp att bli en praktisk och stilfull tillägg till ditt kök.

    Produkt
    Typ
    Integrerade kylskåp
    Modellnamn
    Liebherr Plus IRBSe5120 178cm Fresh
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Vikt
    59.4 kg
    Höjd
    177 cm
    Djup
    54.6 cm
    Bredd
    55.9 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Egenskaper
    Inbyggt ljus
    Klimatklass
    SN
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: