Integrerade frysskåp

    Electrolux LYB2AF82S Inbyggd frys 300-serien

    PRODUKTKOD: LYB2AF82S

    7 745,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 56.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 89.0 cm
    • Antal hyllor: 4 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Inbyggd frys med praktiskt läge

    Electrolux LYB2AF82S är en inbyggd frys i 300-serien med en elegant design och bekväm placering. Denna fristående frys passar perfekt i kök där du vill ha extra förvaringsutrymme för dina frystvaror. Med dess bredd på 56,0 cm, djup på 55,0 cm och höjd på 89,0 cm får du tillräckligt med utrymme för att organisera dina frysta livsmedel.

    Kapacitet och effektivitet

    Electrolux LYB2AF82S har en imponerande infrysningskapacitet på 18,0 kg, vilket innebär att den kan frysa ner dina matvaror snabbt och effektivt. Den är energieffektiv med en årlig energiförbrukning på endast 220,0 kWh. Detta innebär inte bara en minskning av din elförbrukning, utan också lägre kostnader på lång sikt. Denna frys har en ljudnivå på 40,0 dB, vilket gör den tyst och behaglig att ha i hemmet.

    Bekvämlighet och flexibilitet

    Electrolux LYB2AF82S erbjuder en rad praktiska funktioner för enkel och bekväm användning. Den har inbyggd belysning, snyggt placerad inuti frysen för att du enkelt ska kunna se och välja dina frysta varor. Med snabbfrysning kan du frysa ner färska matvaror mycket snabbt och bevara smak och näringsämnen. Dessutom har den en temperaturvarning som varnar dig om temperaturen i frysen blir för hög.

    Hög kvalitet och pålitlighet

    Electrolux LYB2AF82S är tillverkad av det välrenommerade varumärket Electrolux och är känd för sin höga kvalitet och pålitlighet. Den har fyra hyllor som ger tillräckligt med utrymme för att organisera och sortera dina frysta varor. Den har också omhängningsbar dörr, vilket ger dig möjlighet att anpassa frysen efter dina behov och kökets layout. Denna frys har även en automatisk avfrostningsfunktion, vilket sparar tid och ansträngning när det gäller rengöring.

    Praktiskt och perfekt för dig

    Med sin stilrena design och praktiska funktioner är Electrolux LYB2AF82S en idealisk inbyggd frys för att ge dig extra förvaringsutrymme för dina frysta varor. Dess flexibilitet, höga kvalitet och energieffektivitet gör den till ett utmärkt val för alla kök. Så varför inte investera i Electrolux LYB2AF82S och njuta av bekvämligheten och fördelarna med denna pålitliga inbyggda frys?

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux LYB2AF82S Vit
    Typ
    Minifrysar
    Märke
    Electrolux
    Mått
    Höjd
    89.0 cm
    Bredd (nischmått)
    60.0 cm
    Bredd
    56.0 cm
    Djup
    55.0 cm
    Design
    Dörröppning
    Höger
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Energiförbrukning (kWh/år)
    220.0
    Ljudnivå
    40.0 dB
    Egenskaper
    Inbyggt ljus, Snabbfrysning, Temperaturvarning
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Antal hyllor
    4 st
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Volym
    95.0 L
    Infrysningskapacitet
    18.0
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömavbrottsäkerhet
    16.0 tim
    Strömförsörjning
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: