Integrerade frysskåp

    Liebherr - inbyggd frys med nofrost-teknik och autodoor sifnae 5188 peak nofrost

    PRODUKTKOD: SIFNAE5188

    54 138,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 177 cm
    • Placering: Fristående

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Inbyggd frys med NoFrost-teknik och AutoDoor SIFNAe 5188 Peak NoFrost

    Liebherr SIFNAe 5188-20 är en imponerande inbyggd frys med innovativa funktioner som garanterar maximal bevaring av matvaror och enkel användning. Den har en kapacitet på 267 liter och en energieffektivitet i klimatklass SN, vilket gör den perfekt för hemmiljön.

    NoFrost-teknik

    Liebherr SIFNAe 5188-20 är utrustad med avancerad NoFrost-teknik. Det innebär att frysen avfrostas automatiskt och eliminerar behovet av manuell avfrostning. Den här funktionen förhindrar isbildning på matvaror och i frysen, vilket håller din mat fräschare längre och minskar underhållsbehovet.

    AutoDoor-funktion

    En unik egenskap hos Liebherr SIFNAe 5188-20 är AutoDoor-funktionen. Med denna funktion öppnas dörren automatiskt när den känner av närvaron av din hand eller arm. Detta gör att du kan öppna frysen på ett bekvämt och hygieniskt sätt, även om du har händerna fulla. AutoDoor-funktionen är speciellt användbar när du har förvarangar eller omsorg för personer med begränsad rörlighet.

    Omhängningsbar dörr

    Liebherr SIFNAe 5188-20 har en omhängningsbar dörr, vilket innebär att dörrens öppning kan justeras för att passa dina specifika behov och kökslayout. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att placera frysen och skapar en smidig och elegant look i ditt kök.

    Stjärnklass 4

    Denna frysfrys har en stjärnklass på 4, vilket innebär att den kan frysa och bevara mat i upp till 12 månader. Detta är idealiskt för att frysa stora mängder matvaror och ha dem tillgängliga för längre tid.Liebherr SIFNAe 5188-20 är den perfekta lösningen för dig som söker en pålitlig och effektiv inbyggd frys med extra bekväma funktioner. Den kombinerar högkvalitativ teknik med användarvänlighet och elegans för att ge dig den bästa frysupplevelsen i ditt kök.
    Produkt
    Märke
    Liebherr
    Typ
    Integrerade frysar
    Modellnamn
    Liebherr SIFNAe 5188-20 Weiß
    Mått
    Höjd
    177 cm
    Bredd
    55.9 cm
    Vikt
    73.5 kg
    Djup
    54.6 cm
    Specifikationer
    Placering
    Fristående
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Klimatklass
    SN
    Teknisk specifikation
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E

    16 Produkter från samma kategori: