Integrerade frysskåp

    Liebherr - prime nofrost inbyggd frysdisk sifnd 4155

    PRODUKTKOD: SIFND4155

    24 525,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 55.9 cm
    • Djup: 54.6 cm
    • Höjd: 121.3 cm
    • Placering: Integrerad

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - prime nofrost inbyggd frysdisk sifnd 4155

    Placering Integrerad

    Liebherr - prime nofrost inbyggd frysdisk sifnd 4155 är designad för att integreras smidigt i ditt kök. Den är perfekt för dig som vill ha en diskret och stilren lösning utan att kompromissa med fryskapacitet eller kvalitet. Med möjligheten att omhänga dörren kan du anpassa frysdiskens utseende efter ditt köks design och preferenser.

    Klimatklass SN

    Frysdisken är klassad med klimatklass SN, vilket innebär att den är utformad för att fungera optimalt vid en omgivningstemperatur mellan 10°C och 32°C. Det innebär att du tryggt kan placera den i ditt kök utan att behöva oroa dig för att den förlorar prestanda eller effektivitet.

    Typ Fristående frysar

    Liebherr - prime nofrost inbyggd frysdisk sifnd 4155 tillhör kategorin av fristående frysar, vilket ger dig flexibilitet att placera den var som helst i ditt kök. Det betyder att du inte behöver bygga in den i köksinredningen, vilket kan vara fördelaktigt om du vill kunna flytta frysdisken eller om du inte vill göra några permanenta ändringar i ditt kök.

    Märke Liebherr

    Liebherr är ett välkänt och pålitligt märke när det gäller vitvaror och kylprodukter. Med lång erfarenhet och en stark tradition av innovation och kvalitet, kan du lita på att Liebherr - prime nofrost inbyggd frysdisk sifnd 4155 är tillverkad med högsta standard och att den kommer att hålla länge.

    Modellnamn Liebherr SIFND4155 122cm Prime Integrated

    Liebherr SIFND4155 122cm Prime Integrated är den specifika modellen av inbyggd frysdisk från Liebherr. Med sina 122 cm i höjd ger denna frysdisk dig generöst med utrymme för att lagra och frysa ner allt du behöver. Den integrerade modellen är perfekt för dig som vill ha en enhetlig stil i ditt kök och som uppskattar en modern och snygg design.

    Omhängningsbar dörr Ja

    En av fördelarna med Liebherr - prime nofrost inbyggd frysdisk sifnd 4155 är att dörren är omhängningsbar. Det betyder att du kan välja om den ska öppna åt höger eller vänster, vilket ger dig ännu mer flexibilitet när det gäller placering och utseende. Du kan enkelt justera dörrhängningen för att passa ditt kök och dina preferenser.

    Avfrostning Automatisk avfrostning/NoFrost

    En annan funktion på Liebherr - prime nofrost inbyggd frysdisk sifnd 4155 är automatisk avfrostning. Med den här funktionen behöver du inte längre bekymra dig för isbildning eller frost på insidan av frysdiskens väggar. Systemet tar automatiskt bort överflödig fukt och kontrollerar temperaturen för att säkerställa optimal förvaring av dina frysta varor. NoFrost-tekniken garanterar att luftfuktigheten hålls låg och att det inte bildas is, vilket sparar tid och energi.

    Produkt
    Typ
    Fristående frysar
    Modellnamn
    Liebherr SIFND4155 122cm Prime Integrated
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Bredd
    55.9 cm
    Vikt
    48.2 kg
    Djup
    54.6 cm
    Höjd
    121.3 cm
    Specifikationer
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Placering
    Integrerad
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Klimatklass
    SN, T
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: