Integrerade frysskåp

    LIEBHERR SIGN2756

    PRODUKTKOD: SIGN2756

    22 551,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade frysskåp
    • Bredd: 57.0 cm
    • Djup: 55.0 cm
    • Höjd: 141.3 cm
    • Antal hyllor: 6 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    LIEBHERR SIGN2756

    Den integrerade frysmodellen LIEBHERR SIGN2756 är perfekt för att smälta in i din köksinredning och ger dig både funktion och stil. Med en bredd på 57,0 cm, djup på 55,0 cm och höjd på 141,3 cm är den en idealisk storlek för de flesta kök.

    Egenskaper

    Denna integrerade frys har ett brett utbud av funktioner som gör den till en praktisk och bekväm apparat att använda. Med 6 hyllor har du gott om utrymme för att organisera dina frysta livsmedel. Dessutom har den en isbricka för att enkelt kunna göra is till dina drycker.

    En av de bästa funktionerna är den snabba frysfunktionen, som gör att du kan frysa in mat snabbt och enkelt. Detta är särskilt användbart när du behöver frysa in nyinköpta varor eller laga stora mängder mat på en gång.

    För att säkerställa att temperaturerna hålls optimala har denna frys en temperaturvarningsfunktion som varnar dig om temperaturen stiger för högt. Detta hjälper till att bevara kvaliteten på dina frysta livsmedel. För att göra det ännu enklare att använda har denna frys också en touchskärmskontrollpanel, vilket ger enkel åtkomst och justering av inställningarna.

    En annan användbar funktion är den öppna dörrvarningen. Om dörren står öppen under en längre period kommer frysens alarm att aktiveras för att påminna dig om att stänga dörren och undvika att förlora kyla.

    Energisnål och praktisk

    LIEBHERR SIGN2756 är inte bara bekväm att använda, den är också energisnål med en årlig energiförbrukning på 207,0 kWh. Detta hjälper till att spara pengar på elräkningen och är också bra för miljön.

    Med en ljudnivå på 37,0 dB och en ljudnivåklass på C, är denna frys även relativt tyst, vilket gör den perfekt för kök och öppna planlösningar.

    Dessutom är denna integrerade frys utformad med en omhängningsbar dörr, vilket ger dig flexibilitet när du placerar den i ditt kök.

    Liebherr SIGN2756: En pålitlig och effektiv integrerad frys

    Med sin integrerade design och imponerande funktioner är LIEBHERR SIGN2756 det perfekta valet för ditt kök. Den ger enkel och bekväm användning, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för att organisera dina frysta livsmedel. Dess energieffektivitet och låga ljudnivå gör den till en pålitlig och effektiv apparat. Oavsett om du behöver frysa in mat för en liten familj eller förbereda stora måltider, kommer denna integrerade frys att möta dina behov på bästa sätt.

    Produkt
    Typ
    Integrerade frysar
    Modellnamn
    Liebherr SIGN2756 Integrerad
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    55.0 cm
    Bredd
    57.0 cm
    Höjd
    141.3 cm
    Vikt
    62.4 kg
    Design
    Färg
    Integrerad
    Dörröppning
    Höger, Omhängningsbar dörr
    Specifikationer
    Ljudnivå
    37.0 dB
    Avfrostning
    Automatisk avfrostning/NoFrost
    Klimatklass
    SN, T
    Omhängningsbar dörr
    Ja
    Antal hyllor
    6 st
    Infrysningskapacitet
    14.0
    Placering
    Integrerad
    Energiförbrukning (kWh/år)
    207.0
    Ljudnivåklass
    C
    Volym
    157.0 L
    Egenskaper
    Inbyggt ljus, Isbricka, Snabbfrysning, Temperaturvarning, Touchscreen, Öppen dörrvarning
    Teknisk specifikation
    Strömavbrottsäkerhet
    14.0 tim
    Stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 (220-240) V
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: