Induktionshäll

    ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83

    PRODUKTKOD: PRIME S BL/A/83

    16 492,30 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 830 mm
    • Djup: 510 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Höjd: 210 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83

    ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83 är en spishäll med inbyggd fläkt som kommer att göra matlagningen till en enkel och bekväm upplevelse. Med sina eleganta och moderna funktioner är denna spishäll perfekt för alla kök.

    Funktioner

    ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83 har ett brett utbud av funktioner som gör matlagningen enkel och smidig. Med barnlåset kan du vara lugn och säker på att oönskade olyckor inte kommer att inträffa. Timern gör det möjligt att ställa in en specifik tid för matlagningen och automatisk avstängning bidrar till energibesparing och säkerhet. Dessutom kan du använda boostern för att snabbt få upp värmen och påskynda matlagningen.

    Anslutningseffekt

    ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83 har en anslutningseffekt på 7400 W, vilket ger tillräckligt med kraft för att laga mat snabbt och effektivt. Du behöver inte oroa dig för att matlagningen ska ta lång tid.

    Ljudnivå

    Med en ljudnivå på endast 43 dB kommer du inte att bli störd av högt ljud när du lagar mat. ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83 är tyst och tillsammans med spishällens andra funktioner kan du njuta av en lugn och avkopplande matlagningsupplevelse.

    Mått och vikt

    ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83 har en bredd på 830 mm, djup på 510 mm och höjd på 210 mm. Den väger 37 kg och är enkel att installera och använda.

    Övriga specifikationer

    ELICA NIKOLATESLA PRIME S BL/A/83 har 4 kokzoner och reglagen är elektroniska för enkel och exakt kontroll över värmen. Spishällen är utformad enligt en breddstandard på 85 cm och arbetar på en spänning av 230 V. Med en effekt på 250 W och 5 olika program kan du laga en mängd olika rätter och uppnå perfekta resultat varje gång.

    Mått
    Bredd
    830 mm
    Höjd
    210 mm
    Vikt
    37 kg
    Djup
    510 mm
    Breddstandard
    85 cm
    Funktioner
    Antal program
    5
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4 st
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Automatisk avstängning, Booster
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Ljudnivå
    43 dB
    Hälltyp
    Spishäll med inbyggd fläkt
    Strömförsörjning
    Spänning
    230
    Anslutningseffekt
    7400 W
    Effekt
    250 W

    16 Produkter från samma kategori: