Induktionshäll

    TEKA IZS 34700 MST BK 30 cm FLEX induktionshäll med temperatursensorer

    PRODUKTKOD: IZS 34700 MST

    5 929,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Färg: Svart
    • Placering styrning: Fram

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Teka IZS 34700 MST BK är en imponerande 30 cm bred induktionshäll med flexibel placering och en mängd innovativa funktioner. Denna inbyggnadshäll är perfekt för kök med begränsat utrymme och ger optimala matlagningsmöjligheter för användaren.

    Funktioner

    • Flexibel placering: Denna induktionshäll kan enkelt installeras i olika delar av köket, oavsett om det är en ö, en halvö eller en traditionell linjär layout. Det ger användaren flexibilitet att anpassa sin köksdesign efter sina behov.
    • Temperatursensorer: Teka IZS 34700 MST BK har avancerade temperatursensorer som ger exakt temperaturkontroll. Användaren kan hålla koll på kokzonen och justera värmen enligt önskemål.
    • Effektivitet och snabbhet: Med induktionstekniken uppnår denna häll snabb och jämn uppvärmning. Den reagerar snabbt på temperaturjusteringar och sparar energi genom att anpassa sig till storleken på kokkärlet.
    • Lätt att rengöra: Teka IZS 34700 MST BK har en slät och tålig glasyta som är enkel att rengöra. Den behöver bara torkas av med en fuktig trasa för att bli ren och skinande.
    • Säkerhet: Induktionshällen är utrustad med en barnlås-funktion som förhindrar att barn oavsiktligt aktiverar eller justerar inställningarna. Dessutom har den en inbyggd överhettningsskyddsfunktion för extra säkerhet.

    Design och stil

    Teka IZS 34700 MST BK har en elegant och stilren svart finish som passar perfekt in i olika köksinredningar. Den minimalistiska designen ger köket en modern touch och höjer både funktionaliteten och utseendet på matlagningsområdet.Med sina avancerade funktioner och flexibla placering är Teka IZS 34700 MST BK en idealisk induktionshäll för små kök eller för dem som vill ha en extra matlagningszon i sitt kök. Den kombinerar effektivitet, bekvämlighet och säkerhet för en optimal matlagningsupplevelse.
    Produkt
    Modellnamn
    Teka Induktionshäll IZS34700MST
    Märke
    Teka
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram

    16 Produkter från samma kategori: