Induktionshäll

    Electrolux EIV9467 MultipleBridge SLIM-FIT 90 cm induktionshäll

    PRODUKTKOD: EIV9467

    15 330,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 910 mm
    • Djup: 520 mm
    • Antal kokzoner: 6 st
    • Höjd: 55 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux EIV9467 MultipleBridge SLIM-FIT 90 cm induktionshäll

    Den Electrolux EIV9467 MultipleBridge SLIM-FIT 90 cm induktionshällen är en högkvalitativ och funktionell häll som passar perfekt för ditt kök. Med sin eleganta design och innovativa funktioner är den ett utmärkt val för dig som söker en pålitlig och effektiv häll.

    Funktioner

    Denna induktionshäll är utrustad med flera praktiska funktioner som gör matlagningen enkel och bekväm. Med en inbyggd timer kan du enkelt ställa in och övervaka matlagningstiden. Hällen har också en automatisk avstängningsfunktion som ger dig trygghet och säkerhet om du skulle glömma att stänga av den. En pausfunktion gör det möjligt att temporärt avbryta matlagningen och återuppta den senare utan att påverka de andra kokzonerna. Det finns också en booster-funktion som ger extra snabb uppvärmning för att spara tid.

    Design och storlek

    Med sina dimensioner på 910 mm i bredd, 520 mm i djup och 55 mm i höjd är denna induktionshäll kompakt och idealisk för kök med begränsat utrymme. Dess stilrena och moderna design ger en snygg och elegant look till ditt kök. De elektroniska reglagen och knapparna är enkla att använda och ger dig full kontroll över matlagningen.

    Anslutningseffekt och kokzoner

    Electrolux EIV9467 har en anslutningseffekt på 11000 W, vilket ger dig tillräckligt med kraft för att snabbt värma upp dina kokzoner. Hällen har totalt 6 kokzoner, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att laga flera rätter samtidigt.

    Vikt

    Den Electrolux EIV9467 väger endast 17 kg, vilket gör den lätt och enkel att installera och flytta vid behov.

    Sammanfattningsvis erbjuder Electrolux EIV9467 MultipleBridge SLIM-FIT 90 cm induktionshäll en kombination av funktion, bekvämlighet och stil. Med sina praktiska funktioner, smidiga reglage och eleganta design kommer den att bli en uppskattad och användbar del av ditt kök.

    Mått
    Bredd
    910 mm
    Höjd
    55 mm
    Vikt
    17 kg
    Djup
    520 mm
    Breddstandard
    90 cm
    Specifikationer
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Antal kokzoner
    6 st
    Funktioner
    Timer, Automatisk avstängning, Pausfunktion, Booster
    Hälltyp
    Induktion
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    11000 W

    16 Produkter från samma kategori: