"

    Induktionshäll

    Siemens - ED811FQ15E -Induktionshäll

    PRODUKTKOD: ED811FQ15E

    22 999,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 802 mm
    • Djup: 522 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Höjd: 223 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Siemens - ED811FQ15E - Induktionshäll

    Siemens ED811FQ15E är en induktionshäll av hög kvalitet med en elegant och stilren design. Med sina mått på 802 mm i bredd, 522 mm i djup och 223 mm i höjd passar den perfekt i de flesta kök.

    Funktioner

    Denna induktionshäll är utrustad med flera praktiska funktioner som gör matlagningen enkel och effektiv. Den har en inbyggd timerfunktion som gör det möjligt att ställa in den önskade tillagningstiden för varje kokzon. På så sätt kan du enkelt se till att maten blir perfekt tillagad varje gång.

    Hällen är även utrustad med en boosterfunktion, vilket innebär att du kan få extra kraft och snabb uppvärmning vid behov. Detta kan vara särskilt användbart för att snabbt få upp temperaturen i kastruller eller pannor när du vill koka vatten eller steka mat.

    Kokzoner

    Siemens ED811FQ15E har totalt fyra kokzoner, vilket ger dig gott om utrymme för att laga flera rätter samtidigt. Du kan enkelt kontrollera och justera temperaturen för varje kokzon individuellt med hjälp av de elektroniska knapparna.

    Hälltyp

    Den här induktionshällen är en spishäll med inbyggd fläkt. Detta innebär att den inte bara ger dig möjlighet att laga mat på en induktionshäll, utan även att dra ut matos och ånga med hjälp av den inbyggda fläkten. Detta skapar en väldoftande och ren arbetsmiljö i köket.

    Reglage

    Siemens ED811FQ15E har elektroniska knappar för att styra och justera inställningarna på hällen. Dessa knappar är enkla att använda och ger dig full kontroll över temperaturen och funktionerna på hällen.

    Breddstandard

    Med sina 80 cm i bredd följer Siemens ED811FQ15E standarden för hällbredd och passar därför perfekt i de flesta kök.

    Sammanfattningsvis är Siemens ED811FQ15E en induktionshäll med flera praktiska funktioner och en stilren design. Med sina fyra kokzoner, timerfunktion och boosterfunktion blir matlagningen enkel och effektiv. Dessutom gör den inbyggda fläkten att köket håller sig fräscht och luktfritt. Med sina 80 cm i bredd passar denna induktionshäll perfekt i de flesta kök.

    Mått
    Djup
    522 mm
    Breddstandard
    80 cm
    Bredd
    802 mm
    Höjd
    223 mm
    Specifikationer
    Funktioner
    Timer, Booster
    Hälltyp
    Spishäll med inbyggd fläkt
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Antal kokzoner
    4 st

    16 Produkter från samma kategori: