Vitvaror

    Induktionshäll med huva Miele KM 7678 FL

    PRODUKTKOD: KM 7678 FL

    44 998,80 kr
    Inkl. moms

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Induktionshäll med huva Miele KMDA 7678 FL

    Denna svarta induktionshäll med huva är perfekt för dig som vill ha en elegant och modern kökslösning. Med sin imponerande bredd på 80 cm kommer denna häll att vara en riktig blickfångare i ditt kök.

    Funktioner

    1 kokzon: Induktionshällen är utrustad med en kraftfull kokzon för att ge dig möjlighet att laga mat på högsta nivå. Du kan enkelt justera värmen med hjälp av de intuitiva reglagen.

    Effekt: Med en maxeffekt på 2600 W kan denna induktionshäll uppnå höga temperaturer på kort tid. Du kommer kunna koka, steka och grilla med lätthet.

    Snygg design

    Den svarta färgen ger denna induktionshäll en elegant och stilren känsla som passar perfekt in i moderna kök. Med sin breda design tar den också upp minimalt med utrymme på köksbänken.

    Den medföljande huvan är perfekt för att avlägsna matos och ånga från köket. Den är enkel att använda och rengöra, så du kan hålla ditt kök fräscht och luktfritt.

    Slutsats

    Induktionshällen med huva Miele KMDA 7678 FL är den perfekta lösningen för dig som letar efter en elegant och kraftfull köksapparat. Med sin imponerande bredd och effekt kommer den att göra matlagning till en enkel och trevlig upplevelse.

    Mått
    Breddstandard
    80 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Effekt (max)
    2600
    Antal kokzoner
    1

    16 Produkter från samma kategori: