Induktionshäll

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla fit bl/a/70

    PRODUKTKOD: NIKOLATESLA FIT BL/A/70

    28 165,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 720 mm
    • Djup: 515 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Höjd: 252 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla fit bl/a/70

    Enkel och effektiv matlagning

    Med Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla fit bl/a/70 kan du njuta av en enkel och effektiv matlagningsupplevelse. Denna produkt kombinerar både en spishäll och en inbyggd fläkt, vilket ger dig fördelen av både kokzoner och en kraftfull sugkraft för att effektivt ta bort matos och lukt från ditt kök.

    Stilren och kompakt design

    Denna produkt har en stilren och kompakt design som passar perfekt i ditt kök. Med en bredd på 720 mm, djup på 515 mm och höjd på 252 mm tar den inte mycket plats utan ger dig istället gott om utrymme för att laga mat. Detta gör det till en idealisk lösning för kök med begränsat utrymme.

    Praktiska funktioner

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla fit bl/a/70 är utrustad med praktiska funktioner som gör matlagningen enklare och bekvämare. Med barnlåsfunktionen kan du vara trygg i att barn inte oavsiktligt kan ändra inställningar eller starta plattan. Timern låter dig ställa in önskad tid för matlagning, vilket är perfekt när du behöver ha koll på tiden. Med boostern kan du snabbt och effektivt öka effekten på en kokzon för att snabbt koka upp vatten eller steka mat.

    Hög anslutningseffekt

    Med en anslutningseffekt på 7200 W kan du vara säker på att denna produkt ger tillräckligt med kraft för snabb och jämn uppvärmning av dina kokzoner. Det kommer att hjälpa dig att spara tid och energi när du lagar mat.

    Fyra kokzoner

    Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla fit bl/a/70 har fyra kokzoner, vilket ger dig gott om plats för att laga olika rätter samtidigt. Du kan enkelt justera inställningarna för varje kokzon individuellt för att uppnå den önskade temperaturen och effekten för varje maträtt.

    Enkel åtkomst och kontroll

    Produkten har elektroniska reglage och knappar som ger dig enkel åtkomst och kontroll över kokplattans funktioner. Du kan enkelt ändra temperaturinställningar, aktivera boostern eller ställa in timern med hjälp av dessa praktiska reglage.

    Sammanfattningsvis erbjuder Elica - kokplatta med integrerad fläkt nikolatesla fit bl/a/70 en kombination av funktioner och design som gör matlagningen enkel och effektiv. Med sin kompakta storlek, praktiska funktioner och höga anslutningseffekt kommer den att passa perfekt in i ditt kök och hjälpa dig att laga god mat på nolltid.

    Mått
    Djup
    515 mm
    Breddstandard
    70 cm
    Bredd
    720 mm
    Höjd
    252 mm
    Specifikationer
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Booster
    Hälltyp
    Spishäll med inbyggd fläkt
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Antal kokzoner
    4 st
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    7200 W

    16 Produkter från samma kategori: