Induktionshäll

    TEKA ML 82-G1 BIS L

    PRODUKTKOD: ML 82-G1 BIS L

    10 741,50 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Färg: Svart
    • Placering: Inbyggd
    • Egenskaper: Grill

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA ML 82-G1 BIS L

    TEKA ML 82-G1 BIS L är en stilfull och funktionell mikrovågsugn som passar perfekt för användning i köket. Med sin svarta färg och inbyggda design ger den en modern och elegant touch till ditt kök.

    Färg

    Den svarta färgen på TEKA ML 82-G1 BIS L ger den en elegant och tidlös look som passar in i alla köksinredningar. Den blir verkligen en blickfångare i ditt kök.

    Placering

    TEKA ML 82-G1 BIS L är en inbyggd mikrovågsugn som kan integreras naturligt i köksinredningen. Det sparar värdefullt utrymme på ditt köksbänk.

    Märke

    Teka är ett välkänt märke när det gäller köksapparater och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. TEKA ML 82-G1 BIS L är inget undantag och är ett pålitligt val för ditt kök.

    Modellnamn och egenskaper

    Modellnamnet för denna mikrovågsugn är TEKA ML 82-G1 BIS L. Med en imponerande effekt på 1200 W kan den värma dina rätter snabbt och effektivt. Dess grillfunktion ger dig också möjlighet att ge dina maträtter en fin och krispig yta.

    TEKA ML 82-G1 BIS L är utformad för att vara lätt att använda med hjälp av enkla knapptryckningar och en tydlig display. Du kan välja mellan olika inställningar och program, vilket gör att du kan tillaga dina maträtter precis som du vill ha dem.

    Det är också värt att nämna att TEKA ML 82-G1 BIS L är utrustad med olika säkerhetsfunktioner, som exempelvis barnlås, vilket ger dig lugn och trygghet när du använder ugnen.

    Sammanfattningsvis är TEKA ML 82-G1 BIS L en högkvalitativ inbyggd mikrovågsugn med grillfunktion som kommer att ge dig bekvämlighet, effektivitet och stil i ditt kök. Lita på Teka för att ge dig pålitliga och användarvänliga köksprodukter.

    Produkt
    Märke
    Teka
    Modellnamn
    Teka Mikrovågsugnen ML82G1BISL 1200 W Svart
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Placering
    Inbyggd
    Egenskaper
    Grill

    16 Produkter från samma kategori: